Gezondheidsautoriteit loog, miljoenen stierven: de samenzwering achter de onderdrukking van hydroxychloroquine – Frontnieuws

gezondheidsautoriteit-loog,-miljoenen-stierven:-de-samenzwering-achter-de-onderdrukking-van-hydroxychloroquine-–-frontnieuws

07-06-21 09:32:00,

Een andere emailbom uit de Amerikaanse staats-immunoloog Anthony Fauci archieven is naar buiten gekomen, deze laat zien dat “Amerika’s dokter” heel goed wist dat hydroxychloroquine (HCQ) een effectief middel was tegen het Wuhanvirus en er toch voor koos om tegen het publiek te liegen door het tegendeel te beweren.

Niet alleen dat, maar Fauci spande samen met andere deep state entiteiten om HCQ te verbieden zelfs maar te worden toegestaan als een “goedgekeurde” behandeling voor het Chinese virus, hoewel talrijke studies bewijzen dat het een effectief middel is tegen allerlei soorten coronavirussen.

Vijftien jaar geleden was Fauci zelf een groot voorstander van HCQ, omdat hij, voordat het politiek incorrect was om dat te doen, had aangegeven dat HCQ werkt tegen SARS, een neef van de Wuhangriep.

Chloroquine, zo gaf Fauci al in 2005 toe, “heeft de SARS-CoV infectie volledig uitgeschakeld”. Om wat voor reden dan ook, veranderde het verhaal in 2020 toen SARS-CoV-2 (covid) opdook, toen Fauci plotseling besloot dat HCQ en zijn derivaten niet gebruikt konden worden voor behandeling van de Chinese ziekte.

In antwoord op een vraag van 24 februari 2020, was Fauci afwijzend over de mogelijke voordelen van HCQ in een vroege behandeling van de Wuhangriep.

“Zijn er aanwijzingen / gegevens om deze claim uit China (bijgevoegde publicatie) te onderbouwen dat chloroquine / hydroxychloroquine COVID-19-infecties en longaandoeningen kan verminderen?”, schreef Maryland-farmacoloog Philip Gatti in een e-mail aan Fauci.

“Er zijn geen gegevens in dit korte rapport en dus heb ik geen manier om hun claim te evalueren”, antwoordde Fauci. “Er gaan veel van dit soort beweringen rond. Ik zou graag hun gegevens zien”.

Fauci verdubbelde zijn misleiding door te beweren dat hydroxychloroquine “gevaarlijk is

Nadat hij de gegevens had gekregen, ging Fauci door met zijn bewering dat HCQ niet effectief was tegen het Chinese virus, en ging zelfs zover te beweren dat het gebruik ervan “gevaarlijk” was.

Tijdens een verschijning op CNN afgelopen voorjaar, waarschuwde Fauci de kijkers van het netwerk dat het gebruik van HCQ preventief, zoals toenmalig president Donald Trump had gedaan, gevaarlijk was, ondanks het feit dat het middel al tientallen jaren zonder problemen wordt gebruikt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: