Hoe wereldwijd de stemming wordt gecreëerd voor nog eens 50 miljard cadeau aan Big Pharma – Mediamacht van Gates & Co. – DissidentNL

hoe-wereldwijd-de-stemming-wordt-gecreeerd-voor-nog-eens-50-miljard-cadeau-aan-big-pharma-–-mediamacht-van-gates-&-co.-–-dissidentnl

07-06-21 09:19:00,

In een eigenlijk onopvallend artikel in Der Spiegel wordt nog eens duidelijk hoe groot de macht van de elites is om hun zakken te vullen ten koste van de belastingbetalers. Het artikel in de Spiegel is een nieuwe les in het sturen van de publieke opinie, niet alleen in Duitsland, maar over de hele wereld.

Hoe schaamteloos de publieke opinie wordt gestuurd, niet alleen in Duitsland of in het Westen, maar overal ter wereld, blijkt uit een artikel in de Spiegel dat op het eerste gezicht onopvallend lijkt. Het artikel lijkt onopvallend, maar in werkelijkheid maakt het deel uit van een wereldwijde mediacampagne. Hoe zoiets werkt, wil ik hier laten zien, meldt de Anti-Spiegel. Om dit te begrijpen – zoals onvermijdelijk is bij complexe onderwerpen – moet ik een beetje uitbreiden voordat ik bij het Spiegel-artikel kom.

Honderden miljarden staan op het spel

Niemand kan ontkennen dat de Corona-pandemie – ongeacht of zij gevaarlijk is of niet – voor de farmaceutische bedrijven een vrijbrief is om geld te drukken. Aan het begin van de pandemie heeft de EU op een donorconferentie meer dan zeven miljard euro bijeengebracht, die naar de farmaceutische bedrijven zou gaan om de ontwikkelingskosten te financieren en de vaccins te kopen die toen met het geld van de EU waren ontwikkeld. De EU bestelde vervolgens de (met eigen geld ontwikkelde) vaccins, waarbij zij ruimhartig vooraf betaling garandeerde en de fabrikanten vrijstelde van alle aansprakelijkheidsclaims voor bijvoorbeeld schade door vaccins.

En hoewel de EU alleen al voor meer dan 40 miljard euro aan vaccins heeft besteld en de fabrikanten van de vaccins allang miljarden hebben verdiend aan vaccins waarvan de ontwikkeling grotendeels door de belastingbetaler is betaald, was zelfs dat nog niet genoeg en heeft de Duitse regering alleen onlangs nog eens bijna 600 miljoen bijgelegd om verder onderzoek voor de farmaceutische bedrijven te financieren. De details van dit alles zijn hier te vinden.

Zoals ik al zei, zijn dit alleen cijfers voor de EU, wereldwijd hebben we het over meer dan 100 miljard voor vaccins alleen, exclusief de kosten van coronatests, maskers en alle andere pandemische parafernalia. De hele taart zal waarschijnlijk een half biljoen of meer zijn.

Lees ook:

De Gates Foundation verdient miljarden aan de ontwikkeling van gevaarlijke vaccins

Wie verdient er aan?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: