Is 5G een biowapen met het coronavirus als gevolg?

is-5g-een-biowapen-met-het-coronavirus-als-gevolg?

07-06-21 11:22:00,

Wat is biologische oorlogsvoering?
Biologische oorlogvoering is oorlog voeren met biologische wapens of giftige stoffen die door levensvormen worden geproduceerd. Biologische wapens zoals van;
-schimmels;
-insecten;
-virussen:
-planten;
-bacteriën.

De materialen om biologische wapens te produceren zijn relatief goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar. Ze zijn vaak zelf te produceren. De kennis die men ervoor nodig heeft is wereldwijd beschikbaar en dat betekent dat een biologische wapenproductie als oorlog voeren, aanzienlijk eenvoudiger is dan een fysieke oorlog voering zoals we kennen uit het verleden..

Verdrag biologische wapens
Dat dit een gevaarlijke en stiekeme ontwikkeling is, was al heel snel duidelijk. Op 10 april 1972 is dan ook het verdrag biologische wapens ontstaan en in 1975 van kracht gegaan waar in 1981 ook Nederland dit verdrag ondertekend heeft. Het Biologische Wapens Conventie Verdrag (BWC) behelst een wereldwijd verbod op de ontwikkeling, de productie en het aanleggen van voorraden van bacteriologische (biologische) en toxinewapens. Momenteel zijn 183 landen toegetreden. Tien staten hebben het Verdrag Biologische Wapens niet ondertekend of niet geratificeerd: Tsjaad (Afrika), de Comoren (Afrika in de Indische oceaan), Djibouti (oost-Afrika), Eritrea (oost-Afrika), Israël, Kiribati (land in Oceanië in de Grote Oceaan), Micronesia (een deelgebied van Oceanië), Namibië (Afrika), Zuid-Soedan (Afrika) en Tuvalu (Oceanië).

Artikel 1. Uitvoeringswet verdrag biologische wapens
Artikel 1 is de kern van het BWC en vereist dat elke staat “nooit onder geen enkele omstandigheid ontwikkelt, produceert, voorraden aanmaakt of anderszins verwerft of behoudt: microbiële of andere biologische agentia, of toxines, ongeacht hun oorsprong of productiemethode, van soorten en in hoeveelheden die niet gerechtvaardigd zijn voor profylactische, beschermende of andere vreedzame doeleinden; wapens, uitrusting of overbrengingsmiddelen die zijn ontworpen om dergelijke middelen of gifstoffen te gebruiken voor vijandige doeleinden of in gewapende conflicten. Tevens regelt het verdrag de vernietiging van deze wapens”.

Biologische wapens
Een aantal al bekende virussen komen potentieel in aanmerking voor het gevaar om veel mensen te besmetten. Het Amerikaanse Centers for Disease Control an Prevention (CDC) wees zes ziekteverwekkers aan als het gevaarlijkst:
-miltvuur (antrax):
-botulisme, de bacterie (Clostridium botulinum) produceert het toxine botuline, een van de giftigste stoffen op aarde:
-de pest. De pestbacterie (Yersinia pestis) is de verwekker van de pest is en wordt overgebracht door vlooien van ratten op mensen;

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: