Mutant-baby’s na mRNA vaccinatie? Wetenschappelijk artikel onthult beangstigende vaccinatierisico’s – Frontnieuws

mutant-baby’s-na-mrna-vaccinatie?-wetenschappelijk-artikel-onthult-beangstigende-vaccinatierisico’s-–-frontnieuws

07-06-21 09:45:00, © @copperpipe / Freepik Dr. Wolfgang Wodarg heeft een wetenschappelijk artikel vertaald waarin vooral de risico’s van de mRNA-vaccins van BioNTech/Pfizer en Moderna worden belicht. De nadelige gevolgen kunnen veel “erger dan de ziekte” zijn. Anafylactische shocks, auto-immuunziekten, een “cytokinestorm” die door ontsteking enorme weefselschade kan veroorzaken, en zelfs veranderingen in het menselijk DNA zijn allemaal mogelijk, aldus een lang rapport van het MIT, bericht wochenblick.at.

  • Wetenschappelijk artikel onthult gevaar van mRNA-vaccins.
  • Anafylactische shocks, auto-immuunziekten of een cytokinestorm zijn mogelijk.
  • Een verandering van het menselijk DNA kan niet worden uitgesloten.
  • Het beschermende effect van mRNA-vaccins is geringer dan eerder werd beweerd.
  • mRNA vaccins zijn “experimentele gentherapie”.

In dit recente artikel, gepubliceerd in het International Journal of Vaccine Theory, concluderen de wetenschappers, Stephanie Seneff, werkzaam in het Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory van het MIT (Massachusetts Institute of Technology) en Greg Nigh, een natuurgeneeskundig oncologisch arts in Portland, dat de mRNA-vaccins een experimentele gentherapie zijn en “de mogelijkheid in zich dragen van potentieel tragische en zelfs catastrofale onvoorziene gevolgen”. Zij benadrukken “dat deze problemen potentieel ernstig zijn en zich misschien pas na jaren of zelfs generaties zullen openbaren”.

Volgens het rapport zou de mogelijke opname van het Sars-CoV-2 spike-eiwit in menselijk DNA kunnen leiden tot “onvoorspelbare uitkomsten”. Hiermee wordt bij voorbeeld bedoeld dat bij een kind dat verwekt is bij een gevaccineerde, het spike-eiwit in de genetische informatie van het kind zou kunnen worden “gegrift”. Als gevolg daarvan kan het kind “geen verdediging tegen het virus opbouwen en kan het virus zich waarschijnlijk ongecontroleerd in het lichaam van het kind vermenigvuldigen. Het kind zou logischerwijs in zo’n situatie een super-verspreider worden”. In het document wordt opgemerkt dat dit op dit moment speculatie is, maar er zijn aanwijzingen “dat een dergelijk scenario niet kan worden uitgesloten”.

Ernstige ontstekingsreacties en auto-immuunziekten

Er zou ook “voldoende reden zijn om te vermoeden dat antilichamen tegen het spike-eiwit bijdragen tot ADE’s (infectie-afhankelijke versterking), die kunnen worden uitgelokt door voorafgaande SARS-CoV-2-infectie of vaccinatie en zich manifesteren als acute of chronische auto-immuun- en ontstekingsaandoeningen”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: