The Great Reset of Wat Is Er Nu Eigenlijk Echt Aan De Hand? – De Lange Mars Plus

the-great-reset-of-wat-is-er-nu-eigenlijk-echt-aan-de-hand?-–-de-lange-mars-plus

07-06-21 11:16:00,

Anthony Migchels, initiatiefnemer en bestuurslid van de Stichting De Florijn legt uit wat er mis is met het financiële systeem. Hij vertelt dat dit de al maar groeiende schuldenlast is. Dit wordt echter gepresenteerd door overheden met een heel ander verhaal. Zij gooien de mensheid zand in de ogen met een klimaat- en een gezondheidscrisis.

Ook komt Migchels met een oplossing voor de financiële problemen, een oplossing die de ultrarijken niet zo leuk zullen vinden. De oplossing is namelijk rentevrij krediet verstrekken en daar kan de Stichting De Florijn op termijn voor zorgen. Want nu werkt de wereldbevolking om de rente van de schulden te kunnen betalen aan de niet-werkende ultrarijken.

In deze zestien minuten durende video brengt Anthony een ogenschijnlijk groot probleem tot de eenvoudige kern terug. Een aanrader!

Voor meer informatie over het alternatieve betaalmiddel De Florijn, zie website

Ook de sponsor van DLM PLus, Academy of Happiness, doet mee aan de Florijn, samen met meer dan 1.000 andere rekeninghouders.

Lees ook Florijn verwacht binnenkort 1000e rekeninghouder

Rob Vellekoop,

Post Views: 360

  • bozeoudeman schreef: 7 juni 2021 om 09:25

    Niemand wint het van die Bill Gates zijn chip in je hand. De chip die alles regelt, de deur voor je opent en je rekeningen automatisch betaalt, maar ook meer dan dat en dat begrijpen al die volgzame mensen straks pas veel te laat. Hier werd ik vanochtend mee wakker, de nachtmerrie der nachtmerries.

    Waar Gates en trawanten op uit zijn is de overtreffende trap van sadisme. Men wil de vrije geest van mensen overnemen via het overnemen van het lichaam en het lichamelijk handelen. Dit is het allerergste dat de ene mens een ander mens kan aandoen. Mensen die dit wensen te doen zijn geen mensen meer maar zijn gelijk aan puur kwaadaardige demonen.

    Eenmaal gechipt gebeurt de sturing van iemands lichaam niet meer door en vanuit diens eigen geest.

  •  » Lees verder

    %d bloggers liken dit: