Verrassing, Verrassing – de Britse toezichthouder voor medicijnen wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Stichting – DissidentNL

verrassing,-verrassing-–-de-britse-toezichthouder-voor-medicijnen-wordt-gefinancierd-door-de-bill-&-melinda-gates-stichting-–-dissidentnl

07-06-21 09:20:00,

Op vrijdag 4 juni 2021 gaf de Britse toezichthouder voor geneesmiddelen – MHRA – toestemming voor het gebruik in noodgevallen alleen voor het mRNA-“vaccin” van Pfizer / BioNTech bij kinderen van 12 jaar en ouder, meldt The Daily Expose. Dit ondanks het feit dat 80% van de kinderen in de uiterst korte en kleine klinische studie bijwerkingen vertoonde die varieerden van mild tot ernstig.

Het zou een understatement zijn om dit schokkend te noemen, maar moeten we echt zo verbaasd zijn als we bedenken dat de MHRA wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation?

Wij zijn verheugd een nieuw partnerschap aan te kondigen met de Bill & Melinda Gates Foundation en de Wereldgezondheidsorganisatie, dat tot doel heeft de veiligheidsmonitoring van geneesmiddelen in landen met lage en middellage inkomens (LMIC) grondig te verbeteren.

Nieuwe geneesmiddelen en vaccins, voor ziekten zoals malaria en HIV, kunnen voor het eerst worden geïntroduceerd in LMIC’s waar er zwakke of geen regelgevingssystemen bestaan voor een doeltreffende veiligheidsbewaking. Deze nieuwe behandelingen zijn ontwikkeld met het oog op dringende volksgezondheidsbehoeften en daarom is het van belang dat snel informatie over de veiligheid en doeltreffendheid ervan wordt verzameld en geanalyseerd. De gezondheidszorg en de regelgevingsstelsels in deze settings beschikken vaak niet over de instrumenten, de opleiding en de capaciteit om een robuust veiligheidsbewakingssysteem toe te passen. Hoewel er grote vooruitgang is geboekt en veel van de LMIC’s nu betrokken zijn als leden van het programma van de Wereldgezondheidsorganisatie voor internationale geneesmiddelenbewaking, is de ervaring met het verzamelen, beoordelen van en handelen naar aanleiding van gegevens over bijwerkingen, en de planning van het risicobeheer beperkt.

Zonder een doeltreffend systeem lopen de volksgezondheidsprogramma’s gevaar en kunnen patiënten worden getroffen door bijwerkingen van geneesmiddelen (ADR’s) die niet onmiddellijk worden opgespoord en behandeld. Dit kan vervolgens het programma ondermijnen en leiden tot een verlies van vertrouwen in het product of een vaccin. Uiteindelijk kan dit ertoe leiden dat er minder gebruik van wordt gemaakt en de ziekte dus niet doeltreffend wordt behandeld.

De WHO en de Gates Foundation hebben het “Project Smart Safety Surveillance” (ook bekend als Project 3-S) gelanceerd om kleine en middelgrote ondernemingen te helpen de risico’s van nieuwe producten vast te stellen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: