Astra in Sanskrit ‘buitengewoon wapen’, Ze ‘beide genders’ Neca ‘uitmoorden’ #astrazeneca

astra-in-sanskrit-‘buitengewoon-wapen’,-ze-‘beide-genders’-neca-‘uitmoorden’-#astrazeneca

08-06-21 08:04:00,

De betekenis van het grote vaccinproducentenmerk Astrazeneca is vrij helder als je de woorden opsplitst. ‘Astra’ is Sanskrit (een oud Indo arische taal, de heilige taal van het Hindoeïsme) voor ‘buitengewoon wapen’. De term ‘Ze’, staat volgens de Cambridge Dictionary voor het genderneutraalwoord dat ‘hij’ of ‘zij’ moet vervangen in het Engels en verwijst zo naar het einde van de twee genders. ‘Neca’ komt van het Latijnse “neca ne neceris” (“doden om niet gedood te worden”) en staat dus voor moord.

Dat maakt van de betekenis van het woord Astrazeneca dan vrij vertaald: buitengewoon wapen om de twee genders de nek om te draaien.

Nu schrijf ik al een tijdje over vaccins. Dat deed ik al voordat de coronaviruspandemie zich aandiende. Dat er nog een pandemie geënsceneerd zou worden wist ik al in 2014 te voorspellen, met als reden dat vaccinaties aan de massa opgedrongen zouden worden. Dit kon ik voorspellen, omdat vaccinaties de ultieme manier zijn om de verandering van de mensheid naar de androgyne (lees: ‘geslachtsloos’ of ‘genderneutraal’ of ‘hermafrodiet’) androïde (lees: ‘cyborg’ of ‘half mens half computer’) mens te realiseren.

Oud minister Ronald Plasterk lijkt (en natuurlijk de voltallige overheid) lijkt een flink plakaat boter op zijn hoofd te hebben in de reeds generaties lang gaande zijnde transgenderisering van de millennium generaties.

In vele artikelen heb ik uitgelegd waarom de nazi’s, bij hoofde van Josef Mengele, al op zoek waren naar het tweelingeffect, waarvan later bleek dat dit optrad in 1 op de 3 IVF bevruchtingen. Vermoedelijk heeft onze oud-minister en hoogleraar in de moleculaire genetica (Ronald Plasterk) dit werk voortgezet en mocht hij de resultaten hiervan implementeren door eerst vanuit de gezondheidsraad de Nederlandse regering te adviseren om vervolgens op verschillende ministersposten de resultaten maatschappelijk te managen.

Dat tweelingeffect wordt ook wel de het chimaera- of chimeereffect genoemd. Als je IVF bevruchting uitvoert, blijkt uit dit onderzoeksrapport dat in 1 op de 3 gevallen het bevruchte eitje het chimeereffect op te treden. Dat tweelingeffect (waar Mengele vermoedelijk zo driftig naar op zoek was) wordt veroorzaakt doordat het bevruchte eitje zowel het XX als het XY chromosoom heeft. Als je dit eitje terug plaatst in de baarmoeder van de moeder die IVF ondergaat, ontwikkelt zich een foetus dat XX/XY is. Anders gezegd: het foetus ontwikkelt zich androgyn (ook wel hermafrodiet genoemd).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: