Coronavirus en 5G. Daar waar geen openheid over is.

coronavirus-en-5g-daar-waar-geen-openheid-over-is.

08-06-21 09:38:00,

De Belgische huisarts Kris Van Kerckhoven verzet zich tegen de uitrol van 5G. Want internationale studies laten zien dat de straling van deze draadloze technologie gevaarlijk is voor de mens en dat bepaalde ziektes en aandoeningen het gevolg zijn van blootstelling aan straling. “Er is voldoende wetenschappelijk bewijs dat de uitrol van 5G schadelijk is, maar niemand die het weet,” stelt de huisarts. https://stralingsleed.nl/blog/studies-en-onderzoeken-naar-de-gevaren-van-draadloze-communicatie/

Hij wil mensen waarschuwen en hoopt daarnaast dat politici de volksgezondheid heel snel boven het financieel gewin kiest.

Honderden artsen
Er zijn al honderden artsen die pleiten tegen de uitrol van 5G, https://stralingsleed.nl/blog/artsen-protesteren-tegen-de-mobiele-5g-communicatie/ . Van Kerckhoven raadt mensen aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van kabels en om wifi uit te schakelen. Bij een patiënt heeft hij duidelijk kunnen aantonen dat de klachten veroorzaakt zijn door straling.

Coronavirus
“In het begin zag ik complottheorieën,” vertelt hij. “Maar gaandeweg vond ik het toch steeds alarmerender worden en ben ik me erin gaan verdiepen.” Van Kerckhoven sluit bovendien een link tussen 5G en het coronavirus niet uit.

Artikel weg, verdwenen
“Feit is gewoon dat het virus uitbrak in de stad Wuhan en er sinds 26 februari 2019 een honderdtal 5G-zendmasten zijn gebouwd en geactiveerd zijn in en rond Wuhan,” zegt hij. “Het is mogelijk een link met de actualiteit.” Het artikel over huisarts Van Kerckhoven werd enkele uren na publicatie verwijderd door factcheckers en er kwam een ‘gematigde, sussende boodschap’ voor in de plaats, aldus een oplettende lezer (To Baaten), die het artikel nog snel had weten te kopiëren (23 januari 2020):

Huisarts (Kris Van kerckhoven) waarschuwt voor gevolgen 5G en de krant pleegt censuur!
“Het is levensgevaarlijk en niemand die het weet” Huisarts Kris Van Kerckhoven uit Wilrijk hoopt op de politieke moed om de uitrol van 5G tegen te houden of, als dat niet lukt, de bevolking op zijn minst te waarschuwen voor de gevaren van de draadloze verbinding. Aanleiding is een patiënt die hij vorig jaar onderzocht. Volgens Van Kerckhoven kon die patiënt duidelijk aantonen dat de klachten veroorzaakt werden door de straling van alle draadloze technieken. “In het begin denk je er het jouwe van en zie je de complottheorieën waar de media over praat en schrijft.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: