Duitse ARD erkent: massahysterie mede door de media (NL ondertiteld) – CommonSenseTV

duitse-ard-erkent:-massahysterie-mede-door-de-media-(nl-ondertiteld)-–-commonsensetv

08-06-21 07:04:00,

Een kritische reportage over corona van eind 2020 van ARD, Das Erste. Één van de grootste mainstream media in Duitsland.

Een aantal mensen vroegen of wij de video´s nog hadden. In dit artikel werden de video´s namelijk verwijderd omdat we ze destijds nog via YouTube plaatsten. Maar het zal geen verrassing zijn dat YouTube ons heeft verwijderd.

Bij deze nogmaals de uitzending en onderaan dit artikel nog een kritisch fragment van ARD. 

Mensen worden zwaar misleid

video

We hoorden al geluiden en kregen emails binnen met het bericht dat ARD Das Erste, één van de grootste mainstream media in Duitsland (Duitsland 1 vroeger in de volksmond) toegeeft dat de media fout zit door dagelijks angst te zaaien in de Duitse huiskamers door te blijven schermen met hoge “besmettingsaantallen” en het lastigvallen van mensen via alle Duitse media van ´s ochtends vroeg tot ´s avonds laat met coronagetallen.

In eerste instantie dachten wij dat er wellicht een kleine nuance zou worden aangebracht aan de vorm van verslaggeving van deze zender, ofwel een reportage die wellicht wat minder hysterisch zou doen over dit cijfermatige minivirus met een mortality rate van zo´n 0,13% (al blijven wij beweren dat dat echt nog VEEL en VEEL lager ligt omdat men met 2 maten meet. Men gebruikt bij de griep bijvoorbeeld een ander model dan bij corona om de mortality rate te berekenen. bron)

Maar tot onze grote verbazing wordt hier in de docu van ARD toegegeven dat de media de grootste boosdoener is van de massahysterie. Niet het virus zelf. Niemand ontkent het virus (al is het virus voor zover wij weten nog steeds niet geïsoleerd).

Het leek alsof we zaten te kijken naar eeen video van onszelf. Maar onderstaande video is werkelijk een uitzending van ARD Das Erste, slechts door ons ondertiteld.

Het Duitse Das Erste (ARD) laat een reportage zien waarin met eigenlijk toegeeft dat de media, en vooral de media, er aan hebben bijgedragen dat we ons in deze totale massahysterie bevinden. Een situatie waarin iedereen zijn gezonde verstand lijkt te zijn kwijtgeraakt.

Men laat de flatline zien van het aantal ziekenhuisopnames, (de lijn dat voor het aantal doden staat paste er nietmeer onder, zo laag) er wordt toegegeven dat het schermen met getallen van “besmettingen” bewust een angstbeeld creëert en ook dat de cijfers zonder context worden weergegeven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: