Duitse regering neemt nieuwe vaccinatiewet aan – opzettelijke overdracht aan ongevaccineerden zonder toestemming – Frontnieuws

duitse-regering-neemt-nieuwe-vaccinatiewet-aan-–-opzettelijke-overdracht-aan-ongevaccineerden-zonder-toestemming-–-frontnieuws

08-06-21 07:43:00,

De Duitse regering heeft een wet aangenomen die het mogelijk maakt “vaccinaties” te produceren die ervoor zorgen dat de “gevaccineerden” “micro-organismen” uitscheiden die “ingenomen” kunnen worden door de ongevaccineerden, waardoor zij “geïnfecteerd” worden met de “vaccinatie”, bericht halturnerradioshow.com.

Eenvoudig gezegd zullen degenen die vrijwillig een “vaccinatie” krijgen toegediend deze kunnen doorgeven aan anderen die de “vaccinatie” niet wensen te nemen, en degenen die zich hiertegen wensen te verzetten, zullen geen rechtsmiddelen meer hebben.

De wet ter voorkoming en bestrijding van besmettelijke ziekten bij de mens: Infektionsschutzgesetz – IfSG § 21 Vaccins. Bron van de wet: https://perma.cc/B27B-36HDIfSG (IfSG)

Eenvoudig gezegd staat deze wet de regering van Duitsland toe een “vaccin” te laten maken dat aan HUN burgers in HUN land zal worden verstrekt, maar dat letterlijk “besmettelijk” zal zijn voor iedereen, OVERAL.

Stelt u zich eens voor dat u gaat winkelen voor een product dat in Duitsland is gemaakt, maar naar uw land is verscheept. Misschien een auto zoals een Mercedes Benz, BMW, Audi, of Porche.

Stel dat het voertuig in Duitsland is gemaakt en bijvoorbeeld naar de VS is verscheept.

De Duitsers die de auto hebben gemaakt, hebben misschien dit nieuwe “vaccin” gekregen en, terwijl zij de auto fysiek in elkaar zetten, hebben hun lichamen het nieuwe “micro-organisme” in die auto “losgelaten”; misschien op de stoelen, de deurklinken, of in de leidingen van de airconditioning.

U gaat in uw land naar de auto kijken, misschien een proefrit maken, en WHAM, u krijgt het nieuwe micro-organisme binnen door alleen maar in de auto te stappen om er naar te kijken of er een proefrit in te maken! U heeft er totaal geen idee van dat dit nieuwe product u besmet met een Duits “vaccin”!

Wat als dit nieuwe “vaccin” u ziek maakt? Wat als het u doodt? Noch u, noch uw familie hebben enige juridische verhaalsmogelijkheden.

Bovendien, wat als de ziekte die in Duitsland is uitgebroken en die aan de basis ligt van de productie van dit nieuwe vaccin, uw land nooit bereikt en geen bedreiging voor u vormt. Producten die uit Duitsland worden geïmporteerd, komen toch in uw land terecht, en dan krijgt u de nieuwe vaccinatie,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: