Duitsland beperkt grondrecht lichamelijke integriteit en keurt uitademen spike proteïnen door gevaccineerden goed – Xandernieuws

duitsland-beperkt-grondrecht-lichamelijke-integriteit-en-keurt-uitademen-spike-proteinen-door-gevaccineerden-goed-–-xandernieuws

08-06-21 06:11:00,

—————————————————————————————————————————————–

‘Shedden’ spike-proteïnen door gevaccineerden was vorig jaar al bekend bij Duitse overheid, maar werd voor het publiek verborgen gehouden

—————————————————————————————————————————————–

We hebben recent in artikelen gewezen op het ‘shedden’ (uitscheiden/ uitademen) van spike-proteïnen door gevaccineerden, die door ongevaccineerden kunnen worden ingeademd, en waar een aantal van hen last van krijgen (o.a. neus- en oorbloedingen). Sommige mensen konden het maar moeilijk geloven (‘op TV zeggen ze er niets over!’), maar Duitsland blijkt al op 18 november 2020 een wet aanpassingsvoorstel te hebben opgesteld waarmee exact dit ‘shedden’ door gevaccineerden wordt goedgekeurd. Wel moest het grondrecht op de integriteit van het eigen lichaam ervoor worden ingeperkt, want anders hadden ongevaccineerden bezwaar kunnen maken dat ze op deze wijze gedwongen worden deel te nemen aan een medisch experiment. Duitsland is hiermee een van de eerste landen in Europa die in een totalitaire medisch-fascistische dictatuur verandert.

In paragraaf 21 (pagina 40-41) staat te lezen dat ‘… er vaccins gebruikt mogen worden die micro-organismen bevatten, die door de gevaccineerden worden uitgescheiden en door andere personen opgenomen kunnen worden. Het grondrecht op lichamelijke integriteit (artikel 2, alinea 2 zin 1) wordt in dit opzicht beperkt.’

En voilà, in één zin heeft de Duitse overheid dus al ruim een half jaar geleden besloten een einde te maken aan het basis mensenrecht dat alleen u mag beslissen wat er met uw eigen lichaam gebeurt. Deze aanpassing van de Wet Bestrijding Infectieziekten bij Mensen (van 20-07-2000) kan niet zonder goedkeuring van Brussel tot stand komen, waardoor andere EU-lidstaten ongetwijfeld zullen volgen (of reeds gevolgd zijn).

Recht op schone lucht, exclusief micro-organismen in uitgeademde vaccindeeltjes

In Nederland gaven rechters de afgelopen jaren kleine milieugroepjes al vaak gelijk in hun eis op het recht op inademen van ‘schone lucht’ (stikstof, fijnstof), maar daar vallen vaccindeeltjes klaarblijkelijk niet onder. Publieke ruimtes en openbaar vervoer zijn rookvrij gemaakt, maar daar mag u nu wel voor uw gezondheid potentieel schadelijke micro-organismen inademen die het gevolg zijn van door de overheid nog nèt niet verplichte vaccinaties.

Fauci Files: Coronavirus opzettelijk gemaakt biowapen (dus spike proteïne ook)

Eergisteren berichtten we over een in Nature Neuroscience gepubliceerde studie waarin wetenschappers bevestigen dat het spike proteïne alle delen van de hersenen kan binnendringen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: