Geen afstandsregels, geen mondkapjes, en geen vaccinpaspoort in de VS – 34 van de 50 deelstaten hebben alle Coronabeperkingen afgeschaft – Frontnieuws

geen-afstandsregels,-geen-mondkapjes,-en-geen-vaccinpaspoort-in-de-vs-–-34-van-de-50-deelstaten-hebben-alle-coronabeperkingen-afgeschaft-–-frontnieuws

08-06-21 07:04:00,

De VS wordt langzaam maar zeker de vakantiebestemming bij uitstek. Wie de waanzin in Europa – althans die in Duitsland en Oostenrijk – wil ontvluchten, zou bijvoorbeeld Florida als reisbestemming moeten overwegen. Maar ook in de meeste andere staten is de normaliteit nu teruggekeerd, bericht tkp.at.

34 van de 50 deelstaten hebben alle Coronamaatregelen afgeschaft. Zij volgen het voorbeeld van staten als South Dakota, die nooit beperkingen hebben gehad en nu zelfs lockdowns, compleet met mondkapjes, hebben verboden. In totaal zijn 10 staten door de pandemie gekomen zonder Coronabeperkingen, die dus niet eens als zodanig merkbaar was. En vele anderen zijn al lang geleden geopend.

En het beste is: de vergelijking van deelstaten met en zonder lockdowns, beperkingen of verplichte mondkapjes leveren geen verschillen op wat betreft de incidentie van infecties in de staten met strenge maatregelen, waaronder verplichte mondkapjes buitenshuis. De curven waren volledig in overeenstemming, en de open staten presteerden zelfs beter.

Mondkapjes buitenhuis, de dwang zich te laten testen, afstand te houden en het “lage epidemiologische risico” te moeten aantonen met een vaccinpaspoort, testresultaten of een bevestiging van een arts van een eerdere infectie zijn in Duitsland normaal. Dat laatste is nu in de meeste staten van de VS verboden, deels bij wet.

Het is de hoogste tijd dat ook bij ons deze volstrekt onzinnige maatregelen onmiddellijk worden afgeschaft. De politici martelen er alleen de mensen mee die hen hebben gekozen en betalen. Ook als toeristisch concept is de verplichting voor vakantiegangers om zich elke 48 uur te laten testen waarschijnlijk uniek

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

De verwijderde Bill Gates documentaire – “Waarom hij overstapte van Microsoft naar vaccins”

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: