Negenjarig kind tegen Corona ingeënt zonder toestemming van ouders – onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht – Frontnieuws

negenjarig-kind-tegen-corona-ingeent-zonder-toestemming-van-ouders-–-onmiddellijk-naar-het-ziekenhuis-gebracht-–-frontnieuws

08-06-21 07:10:00, © @prostooleh Freepik Toen een vader naar een vaccinatiecentrum in Bobingen in Duitsland kwam voor de Biontech-vaccinatie, speelde de dokter een beetje met zijn dochtertje en deed alsof hij haar vaccineerde. Maar dan, tot afgrijzen van de vader, vaccineerde hij haar. Het kind werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht, de vader heeft tegen de arts een klacht ingediend, bericht reitschuster.de.

Het is een nauwelijks te bevatten bericht, en ik dacht eerst aan “nepnieuws”, toen een lezer mij de overeenkomstige opname van de Augsburger lokale radio RT1 stuurde. Totdat de politie het incident aan mij bevestigde. Op de zender doet een vader verslag van een ongelooflijk voorval: in Bobingen bij Augsburg heeft een arts zijn negenjarige dochter ingeënt, aldus de man, Michael uit Oberottmarshausen. Hij zegt dat hij zelf naar het vaccinatiecentrum in Bobingen ging om zijn tweede dosis Biontech-vaccin te ontvangen.

“We gingen allebei in de stoel zitten. De dokter begroette ons allebei, vroeg hoe heet je, hoe oud ben je – Emma, negen. Ze zei: ‘Ik ben niet bang voor prikken. Hij rommelde wat met mijn dochter, arm een beetje omhoog, spoot het erin. Veegde het af. Dat gaat zo met de prik. En we dachten echt, dit is een Joke, zelfs de doktersassistente. Hij duwt dat erin, en injecteert haar met het Biontech vaccin”, zegt hij.

Biontech is niet goedgekeurd voor kinderen jonger dan 12 jaar. Hij was als verlamd en wist niet eens wat hij moest zeggen, zegt de vader in het radio-interview, waarvan ik een opname heb: “De doktersassistente sprong op en schreeuwde tegen hem, wat hij had gedaan, wist hij wel wat hij deed?” Zij had het hoofd van het inentingscentrum opgehaald, er was onmiddellijk een ambulance gekomen en de negenjarige Emma werd in het ziekenhuis opgenomen. “Daar stond de dokter dan nog aan de kant en aaide Emma, ging recht voor Emma op zijn knieën en huilde bitter, en verontschuldigde zich duizendmaal. Ik had het gevoel dat hij nogal emotioneel leed”.

Op de vraag hoe hij zich als vader voelde, zei Michael RT1: “Je bent gewoon bang. Je bent bang dat je je kleine engeltje kwijtraakt, je lieveling”. Hij worstelt voor woorden als hij antwoordt, strijdt met emotie, zijn woorden zijn soms moeilijk te verstaan: “Ze heeft een volwassen dosis gekregen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: