Zelfverspreidende vaccins zijn in ontwikkeling – Frontnieuws

zelfverspreidende-vaccins-zijn-in-ontwikkeling-–-frontnieuws

08-06-21 08:14:00,

Of je nu voor of tegen vaccins bent, het is moeilijk om de seismische veranderingen te negeren die van invloed zijn geweest op de manier waarop vaccins zijn ontwikkeld, in licentie gegeven en gereguleerd tijdens de COVID-19-pandemie. Sommige wetenschappers zetten de volgende stap, in de hoop een nieuw type vaccin ontwikkelen dat zichzelf in het milieu verspreidt.

Sinds de pandemie begin 2020 door de Wereldgezondheidsorganisatie werd uitgeroepen, hebben federale en staatswetgevers zich laten overhalen om een pandemie-respons op te bouwen rond één enkel experimenteel biologisch product, dat miljarden dollars winst heeft opgeleverd voor aansprakelijkheidsvrije farmaceutische bedrijven, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Maar zodra de farmaceutische bedrijven aankondigden dat ze het vaccin aan het ontwikkelen waren, begonnen artsen, wetenschappers, onderzoekers en andere deskundigen te waarschuwen voor de historische problemen bij het maken van een coronavaccin en de neiging dat het vaccin antilichaamafhankelijke versterking teweegbrengt, waardoor gevaccineerde personen vatbaarder worden voor infectie met het virus of een variant daarvan.

Vervolgens bleek uit een studie dat de Zuid-Afrikaanse variant van SARS-CoV-2, die in april 2021 1% van alle gevallen van COVID-19 in Israël uitmaakte, meer ziekte veroorzaakte bij mensen die met het mRNA-vaccin van Pfizer waren ingeënt dan bij niet-ingeënte mensen. Om ervoor te zorgen dat meer mensen worden gevaccineerd, ongeacht de kosten, worden over de hele wereld vaccinpaspoorten ingevoerd, ook in de VS.

Zoals gerapporteerd door voormalig VS afgevaardigde en arts Ron Paul in zijn Liberty Report dat op 29 maart 2021 live werd uitgezonden, is de regering Biden “serieus aan het kijken naar het opzetten van een soort federaal vaccin paspoortsysteem, waarbij Amerikanen die niet aan de regering kunnen (of willen) bewijzen dat zij zijn geprikt met het experimentele vaccin wettelijk zullen worden behandeld als tweederangs burgers”.

Paul waarschuwt dat dit systeem “snel zal verworden tot een kopie van China’s ‘sociaal krediet’ systeem, waar ongewenst gedrag streng wordt bestraft”.

De nieuwste Frankenstein implementaties in de ontwikkeling van vaccins zijn die welke zichzelf verspreiden via mensen en wilde dieren. Met behulp van deze technologie, die volgens wetenschappers al bestaat, wil de regering nog een laag van uw burgerrechten wegnemen.

Deze preventie kan veel erger zijn dan de ziekte of de remedie

De krantenkoppen luiden: “Vaccins van de toekomst kunnen even besmettelijk zijn als virussen” en “COVID-19 kuur: Wetenschappers zijn van plan een ‘zichzelf verspreidend’ vaccin tegen het Coronavirus te ontwikkelen”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: