Dr. Roger Hodkinson waarschuwt: het spike-eiwit van het COVID-19 vaccin kan onvruchtbaarheid veroorzaken – Frontnieuws

dr.-roger-hodkinson-waarschuwt:-het-spike-eiwit-van-het-covid-19-vaccin-kan-onvruchtbaarheid-veroorzaken-–-frontnieuws

09-06-21 08:18:00,

verleden week berichtte Frontnieuws over de bevindingen van de Canadese viroloog Dr. Bridle uit een Japanse Pfizer-studie: de spike-eiwitten van mRNA-vaccins hopen zich op in de geslachtsorganen – waar zij absoluut niet thuishoren. Hij stelde voor dit dringend te onderzoeken op schadelijke gevolgen en consequenties. Reeds eind mei verklaarde de bekende kritische medische wetenschapper Dr. Roger Hodkinson: de synthetische spike-eiwitten kunnen zowel mannen als vrouwen onvruchtbaar maken.

Professor Bridel: Dus als we mensen vaccineren, injecteren we ze onbedoeld met een toxine

Dr. Roger Hodkinson, MA, MB, FRCPC, FCAP, CEO en medisch directeur van Western Medical Assessments en MedMalDoctors, is opgeleid aan de Universiteit van Cambridge in het Verenigd Koninkrijk. Hij was voormalig voorzitter van de Afdeling Pathologie van de Medische Vereniging en directeur van de Medische Vereniging van Alberta (Canada). In 1976 werd hij door het Royal College of Physicians and Surgeons of Canada gecertificeerd als algemeen patholoog en is hij lid van het Royal College. Hij wordt beschouwd als een vooraanstaand gezondheidsexpert in Canada – tenminste totdat hij het officiële Corona-narratief begon te tornen.

Waarschuwing voor bijwerkingen in exclusief interview

Het Britse nieuwsportaal The Daily Expose publiceerde op 23 mei een exclusief interview met Dr. Hodkinson. Reeds in dat interview, voordat Dr. Bridle zijn bevindingen publiceerde, verklaarde Hodkinson ronduit: “Vaccins kunnen massale onvruchtbaarheid bij mannen veroorzaken”. Net als Bridle, begint Hodkinson zijn opmerkingen met het feit dat hij geenszins een “anti-vaxxer” is, d.w.z. een tegenstander van inenting. Hij benadrukt veel waarde te hechten aan op bewijs gebaseerde wetenschap, terwijl samenzweringstheorieën hem niet interesseren. Hij wil de technologie van mRNA-vaccinaties ook niet volledig veroordelen, hij beschouwt het als een slimme technologie waarvoor hij zijn hoed afneemt. Maar het is een nieuwe technologie en de bijwerkingen, die tot sterfgevallen kunnen leiden, mogen niet worden onderschat. Er is nog nooit een vaccinatieprogramma geweest dat tot zoveel doden heeft geleid. Eigenlijk pretendeert men mensen te wil redden – maar daadwerkelijk doden ze mensen.

Men moet wetenschappelijke gegevens en feiten serieus nemen

Zijn motivatie komt voort uit het feit dat er volgens hem gevaar bestaat voor gevaarlijke langetermijneffecten van de huidige mRNA-vaccinaties, waar de mainstream geen rekening mee houdt. Hier voelt hij het als zijn plicht om op te staan en te zeggen: Stop!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: