Medische vakbladen kondigen potentiële nieuwe pandemie aan: MERS-CoV – Xandernieuws

medische-vakbladen-kondigen-potentiele-nieuwe-pandemie-aan:-mers-cov-–-xandernieuws

09-06-21 03:22:00,

Met MERS virus in dromedarisssen in het Midden Oosten en Afrika zou nog maar enkele stappen verwijderd zijn van een dodelijke mutatie waarmee mensen elkaar kunnen besmetten.

—————————————————————————————————————————————–

MERS-CoV had in 2012 een sterftepercentage van 40% – Afrikaanse variant werd door genetische manipulatie besmettelijk voor mensen gemaakt – Herhaling van 2020, aangevuld met voor iedereen verplichte testen en verplichte vaccinaties? – Voorspelbaar: politiek en media zullen ongevaccineerden de schuld geven

—————————————————————————————————————————————–

Precies volgens het scenario zoals we dat sinds vorig jaar al vaak hebben omschreven kondigen medische vakbladen de volgende pandemie aan nu Covid-19 definitief op zijn retour lijkt: MERS-CoV. We kunnen daarom binnen afzienbare tijd verwachten dat alles van vorig jaar herhaald gaat worden, van het opzettelijk angstzaaien tot de desinformatie-propaganda in de mainstream media en een stormloop op de zorg, waarna er ‘natuurlijk’ maatregelen worden genomen zoals nieuwe strenge lockdowns, aangevuld met voor iedereen verplichte testen en verplichte vaccinaties. Want ook nu lijkt de voornaamste bedoeling van deze p(l)andemie iedereen met weer een serie nieuwe experimentele vaccins in te spuiten.

‘Vergis u niet, dit zal niet de laatste keer zijn dat de wereld geconfronteerd wordt met de dreiging van een pandemie,’ zei Tedros tegen de Algemene Vergadering van de VN van de ministers van Volksgezondheid van de 194 lidstaten eerder dit jaar. ‘Het is een evolutionaire zekerheid dat er een ander virus komt met de potentie nog besmettelijker en dodelijker te zijn dan deze.’

Dat andere virus zou er inderdaad al aan kunnen komen. Een internationaal team researchers heeft ontdekt dat het Middle East Respiratory Syndrome (MERS) nog maar een paar mutaties verwijderd is van een ernstige pandemie. In hun paper, gepubliceerd in Proceedings of the National Academy of Sciences, beschrijven ze hun onderzoek naar diverse MERS-varianten.

MERS-CoV dook voor het eerst in 2012 in Saudi Arabië op, en zou bijzonder dodelijk zijn. Ongeveer 40% van de eerste patiënten stierven aan hun infecties, die vooral veroorzaakt zouden zijn door geïnfecteerde dromedarissen. En toeval of niet, er zou ook bewijs zijn gevonden dat die dromedarissen door vleermuizen zouden zijn besmet. Volgens researchers zou inmiddels 80% van alle geteste dromedarissen (70% leeft in Afrika) antistoffen in hun bloed hebben.

Afrikaanse variant werd door genetische manipulatie besmettelijk voor mensen gemaakt

De uitbraak van MERS-CoV kreeg niet veel aandacht,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: