Reiner Fuellmich: “Onze onderdrukkers zijn zeer bange mensen” – Frontnieuws

reiner-fuellmich:-“onze-onderdrukkers-zijn-zeer-bange-mensen”-–-frontnieuws

09-06-21 08:21:00,

Op 28 mei 2021 heb ik getuigd voor de 54e zitting van de Stiftung Corona Ausschuss, het in Duitsland gevestigde buitenparlementaire onderzoek door juristen naar de manier waarop het medische establishment en de beleidsmakers van regeringen internationaal omgaan met de Covid-crisis, schrijft Brian Gerrish.

Het thema van de dag tijdens de 54e zitting was “Gevangen tussen nudging en bijwerkingen”. Een transcriptie van mijn getuigenis staat hieronder.

Reiner Füllmich: Brian, mijn excuses dat ik je zo’n twintig minuten heb laten wachten.

Brian Gerrish: Dat is geen probleem, en ik wil alleen maar zeggen dat ik geen Duits spreek, maar het was fascinerend om naar u te kijken en te luisteren, en het was prachtig om te zien dat u begon te lachen, want u keek heel serieus in de meeste dialogen die ik hoorde.

Er was één woord dat ik oppikte dat ik erg interessant vond, en dat was Wahnsinn, dat meerdere keren voorkwam, vooral toen [de vervolgde hoofd van een basisschool] Bianca aan het woord was.

Reiner Füllmich: U weet wat dat betekent, toch?

Brian Gerrish: Ja: “waanzin.” En ik zal u zeggen: het is geen waanzin. Wat ons te wachten staat is berekend, en het is een vergissing om het “waanzin” te noemen, want het is zeer precies; het is zeer berekend. Dat is wat we moeten begrijpen om om te gaan met wat ons te wachten staat.

Reiner Füllmich: Dat is heel interessant om te horen, want we zijn tot de conclusie gekomen dat “de andere kant”, zoals wij ze noemen, twee belangrijke instrumenten gebruikt. Het ene is, natuurlijk, psychologie, psychologische operaties; en het andere, dat deze psychologische operatie transporteert, is de mainstream media.

Kunt u ons iets vertellen over uw achtergrond?

Brian Gerrish: Nou, mijn persoonlijke achtergrond is, beroepsmatig, ik was militair: Ik zat eenentwintig jaar bij de Koninklijke Marine. Daarna heb ik een tijdje in de industrie gewerkt, maar na een paar jaar begon ik te begrijpen dat de dingen niet goed waren in het Verenigd Koninkrijk, en ik begon dingen te zien en te onderzoeken.

Uiteindelijk heeft dat ertoe geleid dat ik, na nog eens bijna twintig jaar, een team ben gaan vormen met een man genaamd Mike Robinson,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: