Voormalig WHO-wetenschapster waarschuwt voor plan om de wereld te ontvolken en te controleren met behulp van het COVID-virus – Frontnieuws

voormalig-who-wetenschapster-waarschuwt-voor-plan-om-de-wereld-te-ontvolken-en-te-controleren-met-behulp-van-het-covid-virus-–-frontnieuws

09-06-21 08:17:00, De eminente voormalige WHO-wetenschapster voor Internationale Volksgezondheid, Dr. Astrid Stuckelberger, waarschuwt voor een mogelijk plan om de wereld te ontvolken en te beheersen met behulp van het COVID-virus, en mensen te onderwerpen aan angst en voortdurende vaccinatie.

Stuckelberger betrekt in haar hypothese een kleine groep miljardairs, waaronder Microsoft medeoprichter Bill Gates, zoals ze uitlegt in een hoorzitting met Dr. Reiner Füllmich voor de internationale rechtszaak Neurenberg II die op 5 juni werd gepubliceerd.

Het plan zou vorige eeuw al zijn beproefd met pogingen tot eugenetica, maar nu zou die groep mensen nog verder gaan met hun plan.

“Ze proberen de vrijheden van mensen te blokkeren, wat echt verontrustend is”, aldus Stuckelberger, die eraan toevoegt: “Ze willen elke gedachte, emotie en kennis uitroeien”.

“Omdat ze kerken sluiten, sluiten ze voorzieningen die mensen spiritueel maken, ze elimineren alle natuurgenezers, en zelfs in Zwitserland [haar thuisland] laten ze artsen hun praktijk uitoefenen, maar natuurgenezers niet”, zegt ze.

In deze context plaatst zij vraagtekens bij het gebruik van PCR-tests die via de neus worden ingebracht, waarbij DNA-monsters kunnen worden genomen, en die zich richten op de hersenen, die “echt gevolgen kunnen hebben voor uw veroudering, voor uw levensduur”.

Ze is ook van mening dat deze groep mensen zal onderwerpen door middel van nanotechnologieën, waardoor ze gehoorzaam zullen worden.

Stuckelberger: “Ze willen hen vernietigen, degenen die overleven met hun hersenen volledig disfunctioneel zullen gehoorzaam zijn. Ze willen zelfs nanotechnologieën onder de huid brengen, het vaccinpaspoort opleggen”.

Zij verwijst ook naar het plan van de Johns Hopkins University voor mogelijke pandemieën, dat is opgesteld voor de jaren 2025 en 2028. De universiteit beschrijft het als volgt.

“SPARS pandemie 2025-2028. De stappen in dit proces omvatten het vaststellen van een tijdsbestek, het identificeren van waarschijnlijke kritieke onzekerheden en vervolgens het gebruiken van dit kader om een verhaallijn te construeren die de respons- en herstelfasen van een fictieve noodsituatie bestrijkt”, beschrijft zij in een document.

Stuckelberger is van mening dat de burgers degenen zijn die een einde moeten maken aan deze situatie, zodra ze zich bewust worden van wat er aan de hand is.

“Dus ik roep gewoon,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: