Wanneer de sneeuwvlokjes vallen of de kracht van het zichtbaar maken”

wanneer-de-sneeuwvlokjes-vallen-of-de-kracht-van-het-zichtbaar-maken”

09-06-21 08:39:00,

Wanneer de sneeuwvlokjes vallen of de kracht van het zichtbaar maken”

09.06.2021 | www.kla.tv/18958

Redactietekst: PR-tekst: “Wanneer de sneeuwvlokjes vallen of de kracht van het zichtbaar maken” 06.05.2021 | http://www.kla.tv/18676 Zie hoe voorspellingen uitkomen. Ivo Sasek op 30 dec. 2020 (kla.tv/17843) Toen Spanje (29.12.2020) zijn anti-vaccinatie lijsten openbaar maakte, liet de Duitse minister van volksgezondheid, Spahn, meteen weten dat er “Geen speciale rechten voor gevaccineerden” zouden moeten bestaan. Degenen die bekend zijn met de verdraaiing van taal binnen de vrijmetselarij, zullen er zich volledig van bewust zijn, dat binnenkort precies het tegenovergestelde het geval zal zijn. Zie hoe voorspellingen uitkomen. SRF1: 8 uur-Nieuws van 5 mei 2021 “Degenen die gevaccineerd zijn in Duitsland, zullen waarschijnlijk al vrij snel hun vrijheden terug krijgen. Hoewel de lockdown nog steeds voor de meeste mensen geldt, wil de regering aan alle gevaccineerden en herstelden een voorkeursbehandeling geven […]. Wie gevaccineerd is – en dit is nieuw – kan nu gewoon zijn vaccinatie-paspoort laten zien […]. De kans is groot dat dit nog deze week van start gaat en komende zaterdag al van kracht is.” En hier vindt u de meest recente uitzending van Ivo Sasek: Nadat Angela Merkel onlangs beweerde dat: “De pandemie pas verslagen is als alle mensen wereldwijd zijn ingeënt …” en nadat onze regeringen de ene destructieve wet na de andere hebben doorgedrukt – zonder zichtbare verbetering – kan alleen massale druk vanuit de bevolking deze hardnekkige dictators op de knieën dringen en een eind maken aan hun roekeloze plannen en hun drang naar wereldheerschappij. En alsjeblieft, stop met klagen dat je in je eentje niets kan veranderen. Dat weten we nu wel. Maar zoals de afgelopen winter ons weer eens duidelijk heeft gemaakt is er wel degelijk van alles mogelijk. Verplaats jezelf eens in een sneeuwvlokje. Wat bedoel ik daarmee? Zo’n vlokje weegt maar een paar milligram. Als dit vlokje helemaal in z’n eentje op de kroon (lees Corona) van een gigantische boom neerdaalt en het zou willen opnemen met die boom, dan ervaart dat vlokje ongetwijfeld een gevoel van hopeloze machteloosheid en nietigheid. Dat klopt. Totdat zich een heleboel sneeuwvlokken bij dit sneeuwvlokje voegen, en ze allemaal tegelijk op de kroon van de boom neerdalen – dan zul je zien – dan kan zelfs de grootste boom bezwijken. En dat is nu precies wat er zich deze winter onder onze ogen op grote schaal heeft afgespeeld.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: