WHO-klokkenluider komt met onthullingen: ‘Toen had ik het gevoel dat er iets niet klopte’

who-klokkenluider-komt-met-onthullingen:-‘toen-had-ik-het-gevoel-dat-er-iets-niet-klopte’

09-06-21 08:22:00,

Homepagina » Mens en Dier » WHO-klokkenluider komt met onthullingen: ‘Toen had ik het gevoel dat er iets niet klopte’

in Mens en Dier 9 juni 2021 06:00

Gezondheidsexpert Astrid Stuckelberger uit Zwitserland leert mensen hoe ze zich kunnen voorbereiden op pandemieën. Tussen 2009 en 2012 was ze werkzaam als WHO-expert op het gebied van pandemieën. Vorig jaar werd ze opeens op het matje geroepen bij de WHO: van hogerhand was besloten dat ze deze trainingen niet meer mocht geven.

“Toen had ik het gevoel dat er iets niet klopte,” zegt ze in de documentaire Planet Lockdown. Volgens de klokkenluider overtreedt de WHO alle voorschriften die je maar kunt bedenken. De internationale gezondheidsvoorschriften gaan onder andere over het beschermen van mensenrechten: het beschermen van de mobiliteit, de economie, het beschermen van je privacy. Al deze voorschriften worden nu niet toegepast, stelt Stuckelberger.

Wij hebben de documenten

Ze zegt dat de voorschriften in 2016 zijn veranderd en dat WHO-baas Tedros sindsdien steeds meer macht heeft gekregen. Waarom spreken lidstaten zich daar niet tegen uit? Dat komt omdat landen en hun leiders een contract hebben ondertekend waarin in feite staat dat ze een corporatie zijn, zegt de klokkenluider.

Zo staat de overheid van de Zwitserse Confereratie, oftewel Zwitserland, sinds 2014 als corporatie geregistreerd in Brussel. “Wij hebben de documenten,” benadrukt Stuckelberger. “Ik sprak met Zuid-Afrika en daar zitten ze in hetzelfde schuitje. Het land Zuid-Afrika staat in New York geregistreerd als een corporatie.”

Onze overheden zijn marionetten

Frankrijk staat geregistreerd als corporatie in Frankrijk, de Verenigde Staten staan geregistreerd als corporatie in de City of London, enzovoorts. “Onze overheden zijn geen democratieën,” zegt de klokkenluider. “Onze overheden zijn marionetten van een corrupte multinational die mensen gebruikt als consumptiegoederen.”

Mensen die zich op sleutelposities bevinden – politici, rechters – worden gechanteerd of bedreigd. Als dat niet werkt, worden hun kinderen ontvoerd of gedood. Of, nog erger, ze moeten voor de camera een kind misbruiken of doden. Het gaat hierbij om lieden die gelinkt zijn aan de Epstein-beweging, stelt Stuckelberger.

Dit is het eerste deel in een driedelige serie.

4.9 30 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je dit artikel interessant?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: