Zijn “De ouderen… vermoord in ziekenhuizen”… tijdens de pandemie? – DissidentNL

zijn-“de-ouderen…-vermoord-in-ziekenhuizen”…-tijdens-de-pandemie?-–-dissidentnl

09-06-21 02:23:00,

Is er een beleid om oudere patiënten te euthanaseren in het ziekenhuis? Worden oudere mensen voor hun tijd gedood? Wat is de rol van de staat in deze dramatische beleidsverschuiving?

Jacqui Deevoy is een onderzoeksjournaliste die meer dan 50 klokkenluiders heeft geïnterviewd die geloven dat hun ouders of partners euthanasie hebben ondergaan terwijl ze in het ziekenhuis lagen. Hoewel ik hun beweringen niet kan verifiëren, is Deevoy’s presentatie van het bewijs op zijn zachtst gezegd overtuigend. Om die reden heb ik besloten een deel van het interview te transcriberen, zodat de lezers de woorden voor zichzelf kunnen ontleden en hun eigen oordeel kunnen vormen, schrijft Mike Whitney. Ik moet daaraan toevoegen dat ik genoeg anekdotische verslagen heb gelezen over verdachte behandelingen in de ouderenzorg in Europa en de VS, dat ik vermoed dat Deevoy iets op het spoor is dat groter is dan we ons hadden kunnen voorstellen. Gezien het grote aantal onverklaarbare sterfgevallen in de bejaardenzorg tijdens de pandemie, zouden we toch op zijn minst van onze volksvertegenwoordigers mogen verwachten dat ze een onafhankelijk en grondig onderzoek eisen?

Maar dat is aan u om te beslissen. Ik presenteer deze video alleen omdat ik hem zo verontrustend vond en omdat ik ervan overtuigd ben dat You Tube hem zal verwijderen voordat hij op grote schaal wordt verspreid.

Euthanasie door de Staat?

Jacqui Deevoy, onderzoeksjournaliste: Afgelopen zomer nam iemand contact met me op. Hij zei dat zijn vader in het ziekenhuis was vermoord… wat behoorlijk schokkend was… maar omdat er al veel mensen naar me toe zijn gekomen… nam ik het serieus. Dus, begon ik het te onderzoeken, en wat ik vond was behoorlijk schokkend …. We hebben nu veel bewijs dat wat hij zei waar was, niet alleen voor zijn vader maar ook voor veel andere familieleden die slachtoffer waren van dit “protocol”… Ik besloot dat dit “openbaar” moest worden dus nam ik contact op met 28 redacteuren…… Maar kreeg geen enkel antwoord…. en dat verbaasde me want ik was nog nooit zo breed “genegeerd”.

“… wat ik hen (de 28 hoofdredacteuren van de media) eigenlijk had verteld was een verhaal, ondersteund met veel bewijs dat ouderen werden vermoord in ziekenhuizen, verzorgingshuizen en verpleeghuizen; ze werden aan het “einde van hun leven” verzorgd voordat dat nodig was.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: