Bizar gewelddadige overval politie op mijn huis (SDG16) – Interessante Tijden

bizar-gewelddadige-overval-politie-op-mijn-huis-(sdg16)-–-interessante-tijden

10-06-21 11:17:00,

Nou jongens, de koffie staat weer klaar.

Door een nieuwe gewelddadige inval van de politie in De Abdij (studiecentrum voor natuurlijke historie) gistermiddag, is mijn faam als non-crimineel in Langweer hier verder gestegen. Ditmaal was een gast op retraite in De Abdij het doelwit van excessief politiegeweld. Drie agenten eisten toegang voor huiszoeking, eventueel met openbreken van de deur, met als excuus dat mijn tijdelijke gast een kruisboog zou hebben.

Wie door De Staat voor gek is verklaard kan opgepakt worden sinds 2020 en/of van zijn kinderen worden beroofd

Wapenwet als excuus deur open breken
Zo had hulpofficier Edwin Piest op grond van de Wapenwet (artikel 49) een excuus bedacht om mijn woning binnen te treden, (artikel 96). Ik weigerde toegang tot huiszoeking voor wat een gast mee zou hebben gebracht, voor ik de aanleiding, afzender en aard van beschuldigingen onder ogen zou krijgen.

Ook wilde ik niet zonder inmenging van een advocaat dat de politie mijn woning in zou gaan. Een kruisboog kan geen aanleiding tot huiszoeking zijn, dat is een sportwapen. Mijn gast, een goede vriendin houdt net als ik van jacht, sport en martial arts.

Dus regelde de politie mensen die mijn deur zouden openbreken. Tegelijk intimideerden ze mijn gast, sloegen die in de boeien als staatsgevaarlijke gek. En vervolgens kwam de aap uit de mouw. Dat hele kruisboog-gedoe, een legaal overal verkrijgbaar sportwapen voor schietsport, was slechts de juridisch bij elkaar gewinkelde sleutel tot binnendringing.

Ik schijn als gevaarlijk sekteleider bekend te staan

Wet VGGZ, in werking in 2020
Ze wilden mijn gast oppakken op grond van de in 2020 in werking getreden Wet Verplichte geestelijke gezondheidszorg (Wet VGGZ). Toen ik naar buiten kwam om de politie tot rede te manen, een kansloze operatie, pakte de politie mij op (‘haha, je staat nu op de openbare weg, we hebben je’), sloot mij in de boeien, en wierp mij in de politie-auto om daar een half uur te kunnen zweten in de zon.

Toen maakte ik mij pas echt ernstige zorgen. Want mijn gast is hier op retraite om tot rust te komen. Waar beter dan in het mooiste land op aarde, Friesland in De Abdij kun je dan zijn.

De politie sloot haar in de boeien,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: