Complottheorie blijkt feit: Directeur NIH erkent dat VS en China samenwerkten aan besmettelijker maken coronavirus – Xandernieuws

complottheorie-blijkt-feit:-directeur-nih-erkent-dat-vs-en-china-samenwerkten-aan-besmettelijker-maken-coronavirus-–-xandernieuws

10-06-21 01:29:00,

—————————————————————————————————————————————–

Waarom heeft China in zijn eigen vaccins NIET de gewraakte mRNA/DNA technologie toegepast? – NIH directeur: ‘Ook SARS-1 en MERS komen daar vandaan’

—————————————————————————————————————————————–

En wéér een ‘complottheorie’ die een hard feit blijkt te zijn, waarmee tegelijkertijd de zoveelste maandenlang volgehouden leugen van de mainstream media en politiek is ontmaskerd. Dr. Francis Collins, de huidige directeur van de Amerikaanse National Institutes of Health (NIH), heeft in een interview namelijk ruiterlijk toegegeven dat de Amerikanen en Chinezen hebben samengewerkt om in het biohazard-4 lab in Wuhan het coronavirus besmettelijker te maken voor mensen (‘gain of function’). Dr. Anthony Fauci, die in almaar grotere problemen terecht komt vanwege zijn vele nu aangetoonde leugens, ontkende in maart tegen de Senaat nog dat hij en zijn collega Collins het ‘gain of function’ onderzoek in het Wuhan lab hebben gefinancierd. Nu blijkt hij daarover meineed te hebben gepleegd.

‘SARS en MERS komen daar vandaan’

De uitspraken van Collins zijn ook zeer belastend voor dr. Peter Daszak, die via zijn Ecohealth Alliance forse subsidies van de NIH kreeg om het ‘gain of function’ onderzoek in Wuhan te financieren. Collins legde tot in details uit hoe de NIH en het Wuhan Institute of Virology met elkaar samenwerken. Hij hield vol dat daar ‘een goede reden’ voor is, omdat zowel SARS-1 als MERS ‘daar vandaan komen’.

Mike ‘Natural News’ Adams hoort hierin dat zowel SARS als MERS uit het Wuhan laboratorium komen, maar naar mijn mening bedoelde Collins met ‘daar’ China in het algemeen. SARS-1 dook in 2003 inderdaad voor het eerst op in China. De verspreiding bleef vervolgens tot vier andere landen beperkt.

MERS werd echter voor het eerst in 2012 in Saudi Arabië ontdekt (zie ook ons artikel van gisteren: Medische vakbladen kondigen potentiële nieuwe pandemie aan: MERS-CoV). Adams vraagt zich daarom toch terecht af of ‘Collins meer informatie heeft dat deze relatieve nieuwe en dodelijke coronavirussen (SARS, MERS) allebei uit het Wuhan lab komen?’

Complottheorie blijkt hard feit

Dr. Collins, Daszak en Fauci werkten direct samen met de infame ‘bat lady’ dr. Shi Zhengli, die volgens persberichten van het lab in Wuhan gefinancierd en beloond wordt door de Chinese Communistische Partij (CCP). Het Wuhan Institute of Virology is tevens het centrum van een ‘United Front Group’ die werd opgericht om alle potentiële oppositie en kritiek op de CCP te neutraliseren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: