De Broedplaats, de derde try-out podcast van Economy Transformers – Economy Transformers Podcasts

de-broedplaats,-de-derde-try-out-podcast-van-economy-transformers-–-economy-transformers-podcasts

10-06-21 03:51:00,

Economy Transformers Podcasts

De Broedplaats, de derde try-out podcast van Economy Transformers

Jun 09, 2021 Season 1 Episode -5

Jac Hielema

In deze derde try-out vertelt Damaris over de Zes Sleutels van Transitie, een boeiend verhaal. Iedereen die streeft naar een mens- en Aarde-waardige samenleving kan met behulp van de Zes Sleutels zijn of haar initiatief congruent maken en zo co-creator worden van die nieuwe economie en samenleving. Hoe dat werkt? Dat hoor je dus in deze derde try-out. Echt, je hart gaat gloeien als je luistert naar dit verhaal dat tegelijkertijd helderheid schept en perspectief biedt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: