Een neurologie therapeute praat over de bijwerkingen van vaccins – Frontnieuws

een-neurologie-therapeute-praat-over-de-bijwerkingen-van-vaccins-–-frontnieuws

10-06-21 07:25:00, © Maryland GovPics / Flickr (CC BY 2.0) Praktijkverslag van een Duitse neurologie therapeute op een ziekenhuisafdeling. Ze schrijft: “Jonge mensen worden binnengebracht, velen met stekende, kloppende hoofdpijn, taalstoornis, halfzijdige verlamming, afwezigheid of vermindering van gevoel, geheugenstoornissen. Wat me opvalt is dat deze relatief vaak voorkomen, ook na de Biontech injectie”, schrijft corona-blog.net.

In een Telegram-kanaal Pflege- und Krankenhauspersonal für Aufklärung (Verplegend en Ziekenhuispersoneel voor Opheldering) met meer dan 50.000 gebruikers schrijft een therapeute haar ervaringen op haar dagelijks werk. Zij werkt momenteel in de ziekenhuissector als neurologisch therapeute. Hieronder doet ze verslag van haar beangstigende ervaringen.

Ik documenteer symptomen die bij meerdere patiënten voorkomen. De beschrijving van de hoofdpijn is meestal hetzelfde…

Hallo,
Ik zit hier al een tijdje op het kanaal en dit is mijn tweede bericht.
Ik werk in een ziekenhuis als therapeut op de neurologie afdeling. Ik wil alleen even iets kwijt. Patiënten met bijwerkingen van vaccins overtreffen al geruime tijd coronapatiënten (met en aan).
Ik kan het niet eens onder woorden brengen.
Er worden jonge (ook oude, maar daar twijfelt niemand zoveel aan) mensen opgenomen, velen met stekende, kloppende hoofdpijn (die meestal nooit eerder voorkwam!), afasie [taalstoornis, red.], hemiparese [halfzijdige verlamming, red.], hypaesthesie [afwezigheid of vermindering van gevoel, red], geheugenstoornissen, karakterverandering bij oudere mensen, koorts, …

Wat ik merk is dat deze relatief vaak voorkomen, ook na de Biontech injectie. Deze vaccinatie wordt verkocht als zou zij minder bijwerkingen hebben, maar hier doen zich juist meer problemen voor.
Tot een een paar weken geleden werd er helemaal niet gedocumenteerd of de patiënt was ingeënt. Nu wordt het vermeld in het noodprotocol.

Ik zit daar soms te denken, wie gaat me hier wakker maken ….
Ik heb echter een heel ander gevoel en ik vraag me dan ook af of het met het vaccin te maken kan hebben. Voor velen is het onomstreden omdat de vaccinatie nog maar kort geleden was.
We krijgen ook opvallend veel in wezen veranderde [karakterverandering, red.] oudere mensen uit bejaardentehuizen. Eén heer testte zelfs positief in het verpleeghuis, hoewel hij voor de 2e keer in het verpleeghuis was gevaccineerd. Niettemin wordt dan gezegd, hij heeft geen ernstig ziekteverloop.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: