India klaagt WHO-hoofdwetenschapper aan wegens het achterhouden van gegevens over Ivermectine voor de behandeling van COVID-19 – DissidentNL

india-klaagt-who-hoofdwetenschapper-aan-wegens-het-achterhouden-van-gegevens-over-ivermectine-voor-de-behandeling-van-covid-19-–-dissidentnl

10-06-21 01:59:00,

De Indiase Orde van Advocaten heeft juridische stappen ondernomen tegen de hoofdwetenschapper van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Dr. Soumya Swaminathan, wegens haar rol bij het verspreiden van desinformatie en het achterhouden van gegevens over het gebruik van Ivermectine voor de behandeling van COVID-19.

De vereniging (IBA) heeft op 25 mei een juridische aanmaning (lees hieronder) gericht aan Swaminathan, waarin zij beweert dat zij “desinformatie verspreidt en de mensen van India misleidt om haar agenda te verwezenlijken” en tracht te voorkomen dat zij “verdere schade aanricht”, meldt Great Game India.

Ze verklaarden verder dat Swaminathan, in haar verklaringen tegen het gebruik van Ivermectine, onderzoek en klinische proeven negeerde van twee organisaties – de Front Line COVID-19 Critical Care (FLCCC) Alliance en de British Ivermectin Recommendation Development (BIRD)- die solide gegevens hebben gepresenteerd waaruit blijkt dat ivermectine COVID-19 voorkomt en behandelt.

“Dr. Soumya Swaminathan heeft deze studies/rapporten genegeerd en heeft opzettelijk de gegevens over de effectiviteit van het geneesmiddel Ivermectine onderdrukt, met de bedoeling om de bevolking van India ervan te weerhouden Ivermectine te gebruiken,” aldus de IBA in een verklaring (lees hieronder).

In een Twitter post van 10 mei die werd verwijderd nadat Swaminathan de kennisgeving had ontvangen, schreef ze: “Veiligheid en werkzaamheid zijn belangrijk bij het gebruik van een geneesmiddel voor een nieuwe indicatie. De WHO raadt het gebruik van Ivermectine voor COVID-19 af, behalve binnen klinische proeven.”

Swaminathan deed deze mededeling kort nadat de minister van Volksgezondheid van Goa had aangekondigd dat iedere inwoner van Goa van 18 jaar en ouder ivermectine zou krijgen als preventie, ongeacht hun COVID-19 status, als onderdeel van de inspanning van de Indiase staat om de overdracht van het virus te stoppen.

With the support of the Hon’ble CM @DrPramodPSawant, the Government of Goa will be starting the Prophylaxis treatment for those above 18 years of age. I have given instructions for immediate implementation of the treatment. (1/4)

— VishwajitRane (@visrane) May 10, 2021

India is hard getroffen in de tweede golf van de viruspandemie die in maart 2021 begon.

India zag het aantal COVID-19-gevallen in minder dan een maand tijd met bijna 750% toenemen. Veel gezondheidsdeskundigen hebben gesuggereerd dat het de massale vaccinatiecampagne in de metrosteden was die de tweede COVID-19 golf in India heeft veroorzaakt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: