Virale video: arts Sherri Tenpenny waarschuwt beleidsmakers voor gevaren coronavaccins

virale-video:-arts-sherri-tenpenny-waarschuwt-beleidsmakers-voor-gevaren-coronavaccins

10-06-21 10:38:00,

Homepagina » Mens en Dier » Virale video: arts Sherri Tenpenny waarschuwt beleidsmakers voor gevaren coronavaccins

Foto: Sherri Tenpenny (neverlosetruth CC0 1.0)

in Mens en Dier 10 juni 2021 11:45

Arts Sherri Tenpenny legde dinsdag voor de gezondheidscommissie van het Ohio Statehouse, de zetel van de wetgevende vergadering van de staat Ohio, de gevaren van de coronavaccins bloot. De beelden hiervan werden in 24 uur bijna drie miljoen keer bekeken.

Tenpenny sprak haar steun uit voor een wetsvoorstel dat bedrijven en de overheid verbiedt om mensen te dwingen zich te laten vaccineren. Ze zei dat de prik alleen al in Amerika meer dan 5000 mensen heeft gedood en verwees daarbij naar VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt.

Volle kracht vooruit

Stel dat het er de helft minder zijn: dan gaat het nog altijd om 2500 sterfgevallen in zes maanden tijd. En nog steeds gaan we volle kracht vooruit. “Je vraagt je af: waarom?” vroeg de arts.

Tenpenny verwees ook naar het fenomeen waarbij gevaccineerde mensen magnetisch lijken te worden. “U heeft vast de foto’s op het internet gezien van mensen die geprikt zijn en nu magnetisch zijn,” zei ze tegen de beleidsmakers. “Er blijft een sleutel aan hun voorhoofd hangen. Lepels en vorken blijven aan hun lichaam kleven.”

Testimony going off the rails now.

Tenpenny is claiming there is metal in the vaccine that causes forks to stick to your forehead. She saw videos of it on the internet, you see

Also promoting the 5G cell phone network vaccine theory. This is the anti-vaccine “expert witness” pic.twitter.com/sPpuAqmHba

— Tyler Buchanan (@Tylerjoelb) June 8, 2021

5G

De arts zei ook dat sommige mensen hebben gesuggereerd dat 5G-masten kunnen worden gekoppeld aan de technologie dia via coronaprikken bij mensen is ingespoten. Ze gaf toe dat een connectie tussen 5G en coronavaccins ‘nog niet bewezen’ is, maar zei erbij dat wetenschappers proberen te achterhalen waarom waarom mensen magnetisch lijken te worden.

Het duurde niet lang voordat de arts werd aangevallen door de mainstream media. Ze claimden daarbij onder meer dat de theorie dat 5G het immuunsysteem kan beschadigen ‘Russische desinformatie’ is.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: