Waarom vroegen Chinese wetenschappers patent aan op een Corona-vaccin vóór de uitbraak van de pandemie? – DissidentNL

waarom-vroegen-chinese-wetenschappers-patent-aan-op-een-corona-vaccin-voor-de-uitbraak-van-de-pandemie?-–-dissidentnl

10-06-21 12:29:00,

Berichten over een octrooiaanvraag doen opnieuw twijfel rijzen over de officiële volgorde en rol van China met betrekking tot de Coronapandemie. Volgens het rapport heeft een wetenschapper van China’s Communistische Partij al in februari 2020 geprobeerd een octrooi aan te vragen op een vaccin. Enkele maanden later overleed de onderzoeker onder nog niet opgehelderde omstandigheden. Een poging tot doofpot?

Waren Chinese wetenschappers al een vaccin aan het ontwikkelen voordat de pandemie uitbrak? Volgens een verslag van The Australian is geprobeerd om al in februari 2020 een octrooi aan te vragen op een vaccin tegen Corona, meldt Epoch Times. De octrooiaanvraag vond dus plaats vijf weken nadat de eerste gevallen bekend waren geworden en twee weken voordat de WHO Corona tot pandemie uitriep.

Volgens het verslag steunden buitenlandse investeerders ook het onderzoek naar virussen of vaccins. Zoals de “New York Post” onder verwijzing naar het rapport toevoegt, zijn er ook fondsen van de Amerikaanse National Institutes of Health (NIH) naar China gevloeid.

Mysterieuze dood van wetenschapper na ongekende onderzoeksprestatie

Zhou Yusen, een gedecoreerde militaire wetenschapper van het Volksbevrijdingsleger (PLA) die zowel met het Wuhan Institute of Virology als met Amerikaanse wetenschappers heeft samengewerkt, heeft het octrooi aangevraagd op 24 februari 2020, meldt The Australian, onder verwijzing naar documenten die in het bezit zouden zijn van de krant.

Volgens het rapport is de octrooiaanvraag ingediend door het “Instituut voor Militaire Geneeskunde, Academie voor Militaire Wetenschappen van de PLA”. Slechts vijf weken eerder heeft China officieel toegegeven dat SARS-CoV-2 van mens op mens kan worden overgedragen. De eerste vaccinaties met het Chinese vaccin zouden naar verwachting al in maart 2020 hebben plaatsgevonden.

In mei 2020 overleed Zhou Yusen onder nog niet opgehelderde omstandigheden. Zowel de tijdige indiening van het octrooi als de mysterieuze dood doen vrezen dat het vaccin al werd bestudeerd voordat de pandemie bekend werd.

Als de tijdlijn – van de ontdekking van het virus tot de indiening van het octrooi – klopt, “is dit iets wat we nog nooit eerder hebben gezien,” vertelde Nikolai Petrovsky, een professor in immunologie aan de Flinders University in Adelaide, aan de krant. Tegelijkertijd “doet het de vraag rijzen of hij niet veel eerder met dit werk had kunnen beginnen”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: