800 gevallen van hartontsteking na coronavaccins, Amerikaanse RIVM houdt ‘spoedvergadering’

800-gevallen-van-hartontsteking-na-coronavaccins,-amerikaanse-rivm-houdt-‘spoedvergadering’

11-06-21 10:52:00,

Homepagina » Buitenland » 800 gevallen van hartontsteking na coronavaccins, Amerikaanse RIVM houdt ‘spoedvergadering’

in Buitenland 11 juni 2021 11:50

Bij de Amerikaanse autoriteiten zijn meer dan 800 meldingen binnengekomen van hartontsteking bij mensen die het coronavaccin hebben gekregen. De gevallen van myocarditis en pericarditis zijn gemeld bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt, schrijft de krant The Epoch Times.

De meeste gevallen deden zich voor na de tweede dosis van het Pfizer- of Moderna-vaccin, die gebruikmaken van de mRNA-technologie. Mensen die myocarditis krijgen, belanden in de meeste gevallen in het ziekenhuis.

Stuk hoger dan verwacht

Het CDC, het Amerikaanse RIVM, kondigde afgelopen maand aan onderzoek te doen naar meldingen van hartontsteking bij tieners en jongvolwassenen die een coronavaccin hadden gekregen.

Ook in Israël zijn honderden gevallen van hartontsteking gemeld. Uit een Israëlische studie is gebleken dat er ‘waarschijnlijk een verband is’ tussen de tweede dosis van de Pfizer-prik en myocarditis bij mannen van 16 tot 30 jaar.

Het aantal gevallen van myocarditis is een stuk hoger dan verwacht. Het CDC heeft donderdag aangekondigd op 18 juni een spoedvergadering te houden om de situatie te bespreken.

Alex Berenson, voormalig New York Times-verslaggever, haalt keihard uit op Twitter:

YOU STUPID, STUPID STUPIDS.

This was so predictable. pic.twitter.com/oHKFgR9vF4

— Alex Berenson (@AlexBerenson) June 10, 2021

Congrats you fuckwits you are about to destroy confidence in ALL vaccines and ALL public health measures for a generation.

— Alex Berenson (@AlexBerenson) June 10, 2021

Is het niet vreemd dat je na het ontdekken van 800 gevallen van hartontsteking pas een week later een ‘spoedvergadering’ houdt en dat alle gezondheidsinstanties ouders in de tussentijd aanraden om jonge kinderen te laten vaccineren?

[Zero Hedge via The Epoch Times]

4.7 23 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: