Adviseur van de Britse regering zegt dat de mondkapjesmandaten “voor altijd” moeten blijven – Frontnieuws

adviseur-van-de-britse-regering-zegt-dat-de-mondkapjesmandaten-“voor-altijd”-moeten-blijven-–-frontnieuws

11-06-21 08:15:00,

Susan Michie, adviseur van de Britse regering en voormalig lid van de Britse Communistische Partij, zegt dat mondkapjesmandaten en sociale distantie “voor altijd” moeten blijven bestaan en dat mensen dergelijk gedrag moeten adopteren, net zoals ze dat hebben gedaan met het dragen van veiligheidsgordels, bericht europe.infowars.com.

Michie, die hoogleraar gezondheidspsychologie is aan de UCL en een vooraanstaand lid van SAGE (Scientific Advisory Group for Emergencies), zei dat dergelijke controlemaatregelen deel moeten gaan uitmaken van het “normale” routinegedrag van mensen.

“Vaccins zijn een heel belangrijk onderdeel van de pandemiebeheersing, maar het is slechts één onderdeel. Een test-, traceer- en isolatiesysteem en grenscontroles zijn echt essentieel. En het derde punt is het gedrag van mensen. Dat wil zeggen, het gedrag van sociale distantie, van … ervoor zorgen dat er een goede ventilatie is [als je binnen bent], of als die er niet is, het dragen van mondkapje, en [het bijhouden van] hand- en oppervlaktehygiëne.

We zullen dit op lange termijn moeten volhouden, en dat zal niet alleen goed zijn voor Covid maar ook om andere [ziekten] te verminderen in een tijd waarin de NHS [het moeilijk heeft]… Ik denk voor altijd, tot op zekere hoogte…

Ik denk dat er veel verschillende gedragingen zijn die we in ons leven hebben veranderd. We dragen nu routinematig veiligheidsgordels – dat deden we vroeger niet. We rapen nu routinematig hondenpoep op in de parken – dat deden we vroeger niet. Als mensen zien dat er een dreiging is en dat ze iets kunnen doen om die dreiging te verminderen [om zichzelf, hun naasten en hun gemeenschap te beschermen], dan hebben we het afgelopen jaar gezien dat mensen dat doen”.

Michie’s opmerkingen benadrukken eens te meer hoe veel wetenschappelijke adviseurs dronken zijn geworden van de macht van COVID-19 en er nooit meer afstand van willen doen.

David Nabarro, a special envoy from the WHO, said that vaccines won’t be enough to end the pandemic, and that we’ll need to adapt our lifestyles too.

Professor @SusanMichie, a behavioural scientist advising the government, and epidemiologist Dr @shikta_das join @ClaudiaLizaTV. pic.twitter.com/NzSjnbSgve

— Channel 5 News (@5_News) June 9, 2021

“Het zal je niet verbazen dat Channel 5 News absoluut geen moeite heeft gedaan om deze beweringen te controleren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: