Complottheorie – CommonSenseTV

complottheorie-–-commonsensetv

11-06-21 09:18:00, Door Marcel van Tol              Luisteren, Waarnemen en Onthullen Al meer dan een jaar ben ik bezig met onderzoek naar alles wat verband houdt met de grootste pandemie van de afgelopen 100 jaar, de pandemie die de wereld teistert en tart tot in al zijn voegen. En dan heb ik het niet over een virus of een ziekte……

Mijn onderzoeksresultaten plaatste ik vorig jaar regelmatig op diverse fora en mijn complete verhaal: The Big Corona Picture verscheen op 2 september vorig jaar op CommonSenseTV. Alles wat ik daarin heb opgeschreven is nog steeds actueel. Ongeveer alles wat ik daarin heb voorspeld is uitgekomen.

Ik heb geprobeerd een compleet verhaal te schrijven en het daarom The Big Corona Picture genoemd.

Op dat moment, met alle informatie waar ik toen over beschikte leek het artikel een behoorlijk compleet beeld van de wereldwijde idiote situatie weer te geven, inclusief de mogelijkheid dat er een complot achter zat.

Maar de laatste tijd, door de laatste ontwikkelingen en onthullingen, ben ik ervan overtuigd geraakt dat het verhaal bij lange niet compleet is.

De Protocollen van de wijzen van Zion zijn al meer dan 120 jaar geleden geschreven en vormen tenminste de inspiratie van wat er thans speelt. Het is niet direct een aanrader om de protocollen te lezen want het is hele taaie kost. Ik heb er al eens een artikel aan gewijd. Onderaan dit artikel staat de link.

Maar het komt er in het kort op neer dat een groepje zelfbenoemde ‘eliten’ controle over de hele, maar wel uitgedunde, wereld willen verwerven. Zij willen dat gaan bereiken door overal in te infiltreren. Onderwijs, politiek, justitie, ambtenarij en zo voort. Door list en bedrog, door chantage en omkoperij willen zij overal de macht over hebben. Het uitgestippelde plan is een proces van héél veel jaren. Niemand van de bedenkers van het plan van destijds is nog in leven. Maar we zien de ideeën uit het plan later in de geschiedenis op verschillende plekken weer opduiken. Kissinger, swab, gates, rockefellers, allemaal hebben ze rapporten geschreven en of uitspraken gedaan die zouden kunnen refereren aan de protocollen. Jacques Atalli, adviseur van Mitterand en beschermer van macron, sprak in 1980 over een forse reductie van de bevolking door middel van spuitjes waarvoor de mensen uit zichzelf in de rij gaan staan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: