Marc van Ranst? Hoe voel je je nu? – CommonSenseTV

marc-van-ranst?-hoe-voel-je-je-nu?-–-commonsensetv

11-06-21 09:14:00,

We zullen er even vanuit gaan dat het Jürgen Coning verhaal klopt.

Marc van Ranst

Zo, Marc. Hoe voelt dat nou? Thuis opgesloten zitten met je gezin? In een lockdown met je vrouw en kinderen in staat van angst?

Hoe voel je je na wat je je eigen gezin hebt aangedaan door je eigen ego, ijdelheid en leugens belangrijker te vinden dan de veiligheid van je eigen familie?

Want dat e liegt dat je barst, iedere keer weer, daar ben je je volkomen van bewust. Je geeft er zelfs trainingen in.

Er is nu een bewapende militair naar je op zoek. Die zal je waarschijnlijk neerknallen als hij jou tegenkomt, God verhoede, want we willen voor iedereen een eerlijk proces en jou in de gevangenis zien.

Nu zit je zelf opgesloten. Zeer pijnlijk voor je familie. De bedreigingen kwamen ook uit Nederland, hoorden we je pas jammeren? De bedreigingen op mensen zoals jij komen uit de hele wereld.

Er zijn heel veel mensen die jou doodwensen. We zeggen hier niets nieuws, niets bedreigends. Dit lezen wij overal op de sociale media en horen wij in onze omgeving en we houden niet van politiek correct gezever.

Hoe voelt dat? Hoe leg het je gezin uit waarom papa zo gehaat wordt?

Sta je er bij stil dat de mensen steeds wakkerder worden en dat jij later kan gaan uitleggen, met beelden die nooit meer zullen verdwijnen als bewijs, wat je het land en de bevolking hebt aangedaan?

Hoe verkoop je een pandemie?

Hier stond je dan in 2019, nog vóór corona, met je praatjes hoe een pandemie te verkopen en mensen in staat van angst te zetten.

Je legt exact uit hoe je de media gebruikt en in je zak steekt, je geeft het triomfantelijk toe. Je geeft hier een lesje volksmisleiding en publique. Met een glimlach waar mensen nu van walgen. Er zijn geen woorden voor om goed te omschrijven wat voor persoon jij bent. Maar het zijn negatieve woorden. Want wat gebeurt er na deze glansrijke presentatie van je?

Je hebt het nog uitgevoerd ook!

Dankzij jou is een groot gedeelte van de Belgen volledig gebrainwashed, zit in angst thuis en heb je je land met leugens kapotgemaakt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: