Nederland heeft nu ook eindelijk een social credit score systeem – CommonSenseTV

nederland-heeft-nu-ook-eindelijk-een-social-credit-score-systeem-–-commonsensetv

11-06-21 09:22:00,

Vol afgunst keek men in Den Haag jarenlang naar China waar een systeem wordt gehanteerd waarbij de overheid goede burgers kan belonen en de slechte straffen.

Het heeft even geduurd, maar gelukkig hebben wij met ingang van deze maand ook een dergelijk systeem in ons land en dat maakt veel mensen blij.

Het is ze toch gelukt om op basis van een niet bestaand virus de bevolking zo gek te krijgen dat ze instemmen met coronatoegangsbewijzen.

Op de gebruikelijke geniepige manier is de medische apartheidsstaat in ons land van start gegaan. Deze volgende stap richting totale slavernij van de bevolking wordt uiteraard gebracht als “goed nieuws”.

“Wat fijn, we mogen weer dingen”, roept een blije bevolking in koor. Dat ze meer dan ooit gevangen zitten hebben ze niet door.

Het is verbazingwekkend hoe effectief en snel de conditionering van de bevolking heeft gewerkt in iets minder dan anderhalf jaar tijd. Men is blij als een dictatoriale overheid hen wat vrijheden gunt.

Twee jaar geleden zou men krom hebben gelegen van het lachen als iemand hen verteld zou hebben dat een jaar later mensen dansend om elkaar heen liepen om toch maar vooral afstand van elkaar te houden, dat ze met een slavenmasker op zouden lopen en dat handen schudden iets was uit de geschiedenisboeken.

Mensen zouden echt met hun vinger naar hun voorhoofd hebben gewezen als iemand dat had durven suggereren.

En nu? Nu doen ze precies dat alsof het de gewoonste zaak van de wereld is en vinden het heel normaal dat ze zich moeten laten testen voordat ze ergens naar binnen mogen.

Stilletjes is de tijdelijke permanente wet coronatoegangsbewijzen aangenomen door zowel de Eerste als de Tweede Kamer en is dan ook met ingang van deze maand van kracht geworden. De tijdelijke permanente coronawet is zoals gebruikelijk weer met drie maanden verlengd, maar dat is iets wat aan het merendeel van de bevolking voorbijgaat.

Nadat de overheid talloze bedrijven vakkundig in de tang heeft genomen, krijgen deze nu een wortel voorgehangen waarmee ze meer omzet kunnen draaien zodat ze sneller de immens opgelopen achterstanden bij het betalen van belastingen kunnen inlopen.

Ze hoeven het niet te doen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: