Wetenschap bewijst: schade aan lichaamscellen door de kunstmatige elektromagnetische velden van alle draadloos gebruik.

wetenschap-bewijst:-schade-aan-lichaamscellen-door-de-kunstmatige-elektromagnetische-velden-van-alle-draadloos-gebruik.

11-06-21 10:49:00,

                                                                 Gebroken DNA

In de huidcellen wordt onder andere energie uit de draadloze apparaten opgenomen. Daarbij raakt het DNA beschadigd, nadat eerst cellen beschadigden en aangetast worden door oxidatieve celstress. Dit is bewezen door wat waarschijnlijk de meest uitgebreide studie is tot nu toe: https://www.diagnose-funk.org/publikationen/artikel/detail?newsid=1692 . Het onderzoek werd gefinancierd door de Zwitserse regering en opgesteld aan de Universiteit van Bern.

Bio-elektrisch organisme
Mensen zijn namelijk te beschouwen als bio-elektrische organismen. Het functioneren van onze organen wordt op elkaar afgestemd door middel van bio-elektrische signalen. Ieder levend organisme heeft een eigen, natuurlijke trillingsfrequentie. Frequentie is het aantal trillingen binnen 1 seconde met als eenheid Hertz (Hz). Alle draadloze toepassingen hebben een ook eigen frequentiegetal en interfereren met ons bio-elektrisch signaalsysteem (met ons lichaam dus). Het is niet moeilijk te begrijpen dat dit kan leiden tot klachten en ziekten, ondanks dat de overheid en de telecomindustrie, dit ontkennen.

Naam van de straling Frequentiegebied van betreffende straling Radiostraling. Very high frequency (VHF) 30 megahertz (MHz)-300 MHz Radiostraling. Ultra high frequency (UHF) 300 MHz-3000 MHz Radiostraling, Super high frequency (SHF) 3 gigahertz (GHz)- 30 GHz Microgolfstraling 3 GHz-300 GHz. Infraroodstraling (warmtestraling) 0,3 terahertz (THz)- 394 THz. Zichtbaar licht (grens niet-ioniserend-ioniserend) 394 THz- 789 THz Ultraviolet licht 789 THz-30 petahertz  (PHz)

Wat is oxidatieve stress
Ons lichaam heeft energie nodig, anders kan het niet functioneren. Energie door voedingsstoffen te verbranden door een binding aan te gaan met zuurstof: de cel-ademhaling (oxidatie). Deze vindt plaats in de mitochondriën, de energiecentrales van de cel en geven reactieve zuurstofverbindingen. Het is een natuurlijk proces dat alsmaar door blijft gaan, zolang iemand leeft. Een levend lichaam is echter door een teveel aan elektromagnetische velden van alle draadloos gebruik,  niet meer goed in staat dit goed te beheersen en er ontstaat oxidatieve stress*. 

*Oxidatieve stress is een stofwisselingstoestand waarbij er meer reactieve zuurstofverbindingen vrij komen dan gebruikelijk is. Moleculen verliezen een elektron en worden instabiel: het worden vrije radicalen. De vrije radicalen streven ernaar weer stabiel te worden en ‘stelen’ dus een elektron van een ander, naastgelegen molecuul. Komen er te veel vrije radicalen, dan raakt het lichaam beschadigd en kan het de aanvallen niet meer goed bestrijden met klachten tot gevolg.

De gevolgen van oxidatieve stress voor het lichaam
Oxidatieve stress is betrokken bij een groot aantal,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: