Je laten vaccineren om je vrijheid terug te krijgen? – Frontnieuws

je-laten-vaccineren-om-je-vrijheid-terug-te-krijgen?-–-frontnieuws

13-06-21 08:53:00,

Het is volkomen absurd – u wordt nu verteld dat u iets van uw fundamentele vrijheid kunt terugwinnen als u het COVID-19 vaccin neemt. Dat klopt, wees een proefkonijn en laat u inenten met een experimentele gentherapie, zodat u een fundamenteel recht kunt terugkrijgen en uw mondkapje kunt afdoen. Wanneer zal deze nachtmerrie eindigen?

In dit interview met Dr. Joseph Mercola bespreekt CJ Hopkins, een Amerikaanse toneelschrijver, romanschrijver en columnist die momenteel in Berlijn, Duitsland woont, de uitvoering van het globalistische plan voor een nieuw normaal, ook bekend als de Great Reset. Het eerste jaar of twee van Fase 1, beschrijft Hopkins als de “shock-and-awe” (schok-en-ontzag) fase, .

“Het is vrij klassiek”, zegt hij.

“Het is de hysterie die werd verspreid aan het begin van de COVID-19 pandemie. We hadden de nepfoto’s van mensen die in China dood op straat vielen, en ze adverteerden met een sterftecijfer van 3,4%. Honderden miljoenen mensen zouden sterven.

De noodtoestand werd uitgeroepen. Ik behandelde dit allemaal met citaten in mijn eerdere columns. In feite werd er een politiestaat uitgerold en iedereen werd opgesloten. Hier in Europa arresteerde de politie mensen omdat ze zonder toestemming buiten waren. Buren begonnen hun buren aan te geven als ze buiten waren zonder mondkapje of na de avondklok.

Dat was zo’n beetje het hele eerste jaar. Dit was echt shock and awe. Het voelt alsof we nu fase 2 ingaan met de invoering van een sociaal segregatiesysteem en vaccinatiepassen. In veel opzichten heb ik het gevoel dat fase 2 verraderlijker zal zijn dan fase 1 was”.

Wat staat ons te wachten voor fase 2?

Hopkins aarzelt om te voorspellen wat er gaat komen, maar vreest dat een versie van het beoogde sociale segregatiesysteem zal worden ingevoerd, ondanks de tegenstand van het publiek. “Dat baart me echt zorgen”, zegt hij. Zelfs een gedeeltelijke invoering kan al genoeg zijn om de spreekwoordelijke voet tussen de deur te krijgen, om later een volledige invoering mogelijk te maken.

In de VS is de weerstand van bepaalde staten bemoedigend. Tot dusver hebben 14 staten wetten ingevoerd die de eis van een vaccinpaspoort verbieden om te voorkomen dat er een tweeklassenmaatschappij ontstaat. In Europa is het echter, door de kleinere omvang van elk land,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: