Oproep aan Engelse LAREB: ´STOP MET VACCINEREN´..!!

oproep-aan-engelse-lareb:-´stop-met-vaccineren´.!!

14-06-21 06:54:00,

Wellicht ken je het Nederlandse LAREB, dat sinds 2013 wordt geleid door oud-SP-voorvrouw en arts Agnes Kant. Het LAREB was eerst een onderdeel van het RIVM, maar is -na heel veel protesten- losgekomen van het RIVM. Het LAREB noteert en registreert klachten die verband houden met vaccinaties. Zoals nu, met de massale krankzinnigheid rondom de COVID-vaccinaties, heeft het bijwerkingencentrum LAREB het heel druk. ‘LAREB’ staat voor Landelijke registratie evaluatie bijwerkingen en heeft als dus als essentiële taak, het signaleren van risico’s van het gebruik van geneesmiddelen en vaccins in de dagelijkse praktijk en het verspreiden van kennis hierover. Het instituut ontvangt voor de uitoefening van deze wettelijke taak, subsidie van het ministerie van VWS. 

Agens Kant is directeur van LAREB.

Het feit dat het LAREB zich diende af te scheiden van het RIVM, is een logische stap, omdat het RIVM natuurlijk volledig PRO-VACCINATIE is en het LAREB, als slagersdochter van het het RIVM, niet écht neutraal het eigen vlees kon keuren.. Dat zou nu wel het geval moeten zijn, maar het is -voor degenen die Agnes Kant actueel hebben horen spreken- niet écht een neutrale club, wanneer je bijna koste-wat-kost vaccinatieklachten gaat minimaliseren en alles rondom de ernst van bijwerkingen/aandoeningen gaat ‘down-playen’…

In Engeland is er eenzelfde agentschap, namelijk het MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency ) dat de functie die LAREB in Nederland aanpakt, heel wat serieuzer benadert. Vooral doordat dit MHRA een uitgebreidere taak heeft, en veel krachtiger haar perspectief en inzichten deelt. Onafhankelijk in praktische zin, zullen we maar zeggen..! En dit verhaal als inleiding op een waarschuwing/verzoek dat is gericht aan het adres van de MHRA.

Het gaat over een rapport, opgesteld door de Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd (EBMC) en dat vandaag werd aangeboden aan het MHRA. Middels het uitdelen van een Gele Kaart (zie hieronder) Even over deze organisatie EBMC: The Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd is een onafhankelijk medisch onderzoeksbureau dat wereldwijd betekenisvolle bijdragen levert aan de kwaliteit van de gezondheidszorg. Dat doen zij door middel van rigoureus onderzoek en innovatieve onderzoeksmethodologie voor de gezondheidszorg.

Zij voeren origineel onderzoek uit en bieden onderzoeksondersteuning aan nationale en internationale gezondheidsorganisaties, onderzoeksteams, gezondheidswerkers en gebruikers van diensten met het best mogelijke bewijs om de besluitvorming in de gezondheidszorg te informeren. Voor de ontwikkeling van richtlijnen voor de gezondheidszorg maken dit bureau een synthese van het bewijsmateriaal om belanghebbenden te informeren bij hun besluitvorming.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: