Boodschap voor de mensheid van Robert F. Kennedy – “We willen geen intimidatie, we willen de waarheid over het Coronavirus” – Frontnieuws

boodschap-voor-de-mensheid-van-robert-f.-kennedy-–-“we-willen-geen-intimidatie,-we-willen-de-waarheid-over-het-coronavirus”-–-frontnieuws

15-06-21 03:20:00,

Dit afgelopen weekend heeft Children’s Health Defense’s (CHD) bestuursvoorzitter Robert F. Kennedy, Jr. een bericht gestuurd naar de mensen over de hele wereld die zich realiseren dat ze hun vrijheden achterelkaar zien weggenomen worden. Gesproken uit solidariteit met burgers die deelnamen aan demonstraties in ten minste 15 landen om te protesteren tegen de globale verschuiving naar totalitarisme, bood Kennedy niet alleen hoop aan verdedigers van de vrijheid, maar stelde hij ook enkele kritische vragen die relevant zijn voor de COVID-crisis.

De belangrijkste van die vragen is: Wat is de oorsprong van COVID? Deze zeer fundamentele vraag over iets dat over de hele wereld mensenlevens heeft gekost – inclusief sterfgevallen door wanhoop – en talloze bedrijven heeft vernietigd, wordt niet gesteld aan overheidsfunctionarissen in welk land dan ook op de planeet. Dit is de reden waarom Kennedy en CHD president Lyn Redwood leiders in de Amerikaanse Senaat en het Huis van Afgevaardigden hebben gevraagd om een grondig onderzoek te starten naar de oorsprong van COVID, schrijft Childrenshealthdefense.org.

Als u uw eigen congresvertegenwoordigers en senatoren nog niet hebt gevraagd om zich achter deze cruciale inspanning te scharen, dan kunt u dat hier doen. Als u buiten de VS woont, kunt u de brief lezen en aanpassen voor de leiders en ambtenaren van uw eigen land. Geen enkele kwestie is dringender, en de tijd om te handelen is nu aangebroken, meldt Newsvoice.se.

Hier is het transcript van Kennedy’s Internationale Boodschap van Hoop voor de Mensheid:

Hallo iedereen, het is Robert F Kennedy, Jr. hier en ik kan jullie niet vertellen hoe blij ik ben dat ik deze gelegenheid krijg om te praten met duizenden burgers in 15 landen op alle continenten in de wereld die vandaag bijeen zijn gekomen om te protesteren tegen deze staatsgreep door big data, door big telecom, door big tech, door de grote olie- en chemiebedrijven en door het wereldwijde volksgezondheidskartel onder leiding van Bill Gates en de WHO, dat nu twee biljoen dollar bedraagt en zijn rijkdom en macht over ons leven, over onze vrijheden wil vergroten en versterken, dat onze democratieën wil ondermijnen en onze soevereiniteit en onze controle over ons leven en de gezondheid van onze kinderen wil vernietigen.

Ik wil u,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: