Corona is een grote leugen. De democratie is ver te zoeken in Nederland.

corona-is-een-grote-leugen-de-democratie-is-ver-te-zoeken-in-nederland.

15-06-21 08:29:00,

 Nederland
In Nederland groeit in 2021 het wantrouwen bij mensen over de noodzaak van de massale corona vaccinatie. Mensen die hier openlijk voor uit komen worden factchekers genoemd en krijgen het moeilijk. Zo ook politiek leider van Forum voor Democratie (FvD) Thierry Baudet, die er openlijk over durft te praten en schrijven. Hij schrijft:
5G (nee) en de corona-app (nee).
Maar dit geeft veel weerstand want: het gaat niet goed met Forum voor Democratie. De partij verliest veel kiezers die niet gecharmeerd zijn van de uitspraken waarmee FvD-leider Thierry Baudet zich inlaat. Zijn visie op het coronabeleid, valt bij hen niet in goede aarde. FvD trekt namelijk publiekelijk de risico’s van het coronavirus en het nut van de coronavaccins in twijfel. https://www.nu.nl/coronavirus/6124342/de-jonge-bezorgd-over-viruswappiegeluid-van-fvd-regelrecht-gevaar.html

“We hebben te maken met een kartel”, aldus Thierry Baudet op 23-06 2020. In een kartel zijn afspraken gemaakt die niet bekend mogen worden. Afspraken waar de Nederlandse regering bij betrokken is? Afspraken die wij als burger niet mogen weten? Dus hier speelt zich momenteel een geheime afspraak af? Geheimen ten koste van de burgers? Mijn gedachten zijn onmiddellijk: Is dit altijd zo geweest? Is dat gewoon?

Waar Thierry Baudet met eigen inzicht spreekt
Hij zegt op zijn blog https://www.thierry-baudet.eu/ikblog/:“zoals ik eerder al opmerkte is de Nederlandse regering totaal verkeerd voorgelicht over de introductie van 5G en de nefaste gevolgen hiervan voor de gezondheid van alle Nederlanders. http://stralingsleed.nl/blog/regering-wist-al-in-de-vorige-eeuw-over-de-gezondheidseffecten-van-de-draadloze-technologie/

In november 2020 zegt hij: “De manier waarop het kabinet met het coronavirus omgaat resulteert erin dat de hele samenleving onnodig stilligt. De economie, de cultuur-en evenementensector, de sport en de entertainmentindustrie, noem het allemaal maar op.”
In recente peilingen is volgens de NOS te zien dat veel kiezers en potentiële kiezers van de Forum voor Democratie (FvD) hierdoor zijn afgehaakt omdat Baudet zich op deze manier als een complotdenker gedraagt, vinden dus velen.

Het kost hem zijn lijsttrekkerschap van Forum voor Democratie en partijvoorzitterschap.

Duitsland
Ook in Duitsland zijn vreemde berichten te lezen die niets aan de verbeelding overlaten.
Bij de Duitse regering, onder leiding van de afscheid nemende Angela Merkel, is het namelijk de Duitse Rekenkamer die zware kritiek heeft op de manier waarop met het geld van de belastingbetaler is en wordt omgegaan.

 » Lees verder