De National Health Service heeft de manier waarop ze Covid-“gevallen” tellen veranderd om vaccins effectiever te laten lijken – DissidentNL

de-national-health-service-heeft-de-manier-waarop-ze-covid-“gevallen”-tellen-veranderd-om-vaccins-effectiever-te-laten-lijken-–-dissidentnl

15-06-21 04:57:00,

De National Health Service van het Verenigd Koninkrijk heeft van de regering nieuwe instructies gekregen over hoe zij Covid19-“gevallen” moet registreren, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen degenen die werkelijk ziek zijn en degenen die alleen maar positief testen.

Vanaf het begin van de “pandemie” afgelopen voorjaar heeft de NHS (en andere landen over de hele wereld) een “geval” gedefinieerd als iedereen die positief test op het Sars-Cov-2-virus, ongeacht of hij/zij symptomen heeft of niet, aldus de Off-Guardian.

Aangezien 80% van de besmette personen geen symptomen heeft en de gebrekkige PCR-tests vals-positieve resultaten kunnen opleveren, is het aantal “gevallen” waarschijnlijk enorm opgedreven.

Nu gaat de NHS echter proberen een onderscheid te maken tussen patiënten die werkelijk de vermeende ziekte “Covid19” hebben, en degenen die om andere redenen in het ziekenhuis liggen en slechts “toevallig” positief op het virus zijn getest.

Volgens een rapport in de Independent:

NHS England heeft ziekenhuizen opgedragen de verandering door te voeren in de dagelijkse stroom van gegevens die door NHS-trusts worden verzonden […] Ziekenhuizen hebben te horen gekregen dat ze de manier waarop ze gegevens verzamelen over patiënten die besmet zijn met het coronavirus moeten veranderen om onderscheid te maken tussen degenen die daadwerkelijk ziek zijn met symptomen en degenen die positief testen terwijl ze behandeling zoeken voor iets anders.

Het onderscheid tussen “met” en “van” in Covid-sterfgevallen – en “met” en “voor” in ziekenhuisopnamen – is er een waar Covid-sceptici over de hele wereld al meer dan een jaar op aandringen, maar dit is de eerste keer dat een instelling het verschil echt erkent. En, zeker, het is de eerste keer dat een gezondheidsdienst zich inspant om ze daadwerkelijk anders te catalogiseren.

Dus wat verwacht de NHS dat de impact van deze verandering zal zijn? Opnieuw, van de Independent:

Een NHS bron zei dat de nieuwe gegevens “realistischer” zouden zijn omdat niet alle patiënten ziek waren van het virus, eraan toevoegend: “Maar het zal de cijfers er beter doen uitzien omdat er altijd een aantal zijn geweest, bijvoorbeeld beroerte [patiënten], die ook Covid hadden als een incidentele bevinding”.

Dat is een eerlijke bekentenis, en een belangrijke.

De afgelopen achttien maanden hebben allerlei alternatieve media gezegd dat de cijfers van Covid onrealistisch zijn,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: