Juridische aanklacht wegens “minachting van het hof” en “misdaden tegen de mensheid” tegen Dr. Tedros van de WHO: “Zeer gewetenloos en misleidend” – Frontnieuws

juridische-aanklacht-wegens-“minachting-van-het-hof”-en-“misdaden-tegen-de-mensheid”-tegen-dr.-tedros-van-de-who:-“zeer-gewetenloos-en-misleidend”-–-frontnieuws

15-06-21 08:27:00, De door de Chinese Communistische Partij in zadel geholpen WHO-directeur Tedros Adhanom Ghebreyesus © UN Geneva / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0) De Indiase orde van advocaten heeft een gerechtelijke aanklacht wegens minachting van het hof en misdaden tegen de mensheid ingediend tegen de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie, Dr. Tedros Adhanom Gebreyesus, en de hoofdwetenschapper van de WHO, Dr. Soumya Swaminathan, bericht dailyexpose.co.uk.

De IBA, een particuliere vereniging van advocaten met hoofdkantoor in Mumbai, heeft de WHO in gebreke gesteld omdat zij desinformatie over het geneesmiddel “Ivermectine” blijft verspreiden, ondanks het feit dat zij volledig op de hoogte is van een vonnis dat op 29 mei 2021 door het Hooggerechtshof van Bombay in Goa is uitgesproken.

Het vonnis werd uitgesproken nadat op 25 mei 2021 een eerdere juridische nota was gestuurd aan de hoofdwetenschapper van de WHO, Dr. Soumya Swaminathan, naar aanleiding van openbare verklaringen, onder meer op Twitter, waarin stond dat de WHO het gebruik van Ivermectine voor de behandeling van de ziekte Covid-19 niet aanbeveelt, “behalve binnen klinische proeven”. Ze zei ook dat er “geen bewijs” was dat het geneesmiddel hielp om de progressie van de vermeende ziekte te stoppen.

De WHO heeft consequent gezegd dat er onvoldoende bewijs is dat Ivermectine helpt om de vermeende ziekte Covid-19 te verlichten.

De 51 pagina’s tellende mededeling van de IBA, verzonden op 25 mei, noemde de verklaringen van Swaminathan “zeer gewetenloos, misleidend en uitgegeven met bijbedoelingen en met de opzettelijke bedoeling om de doeltreffendheid van Ivermectine bij de behandeling van de Covid-19-patiënten en het gebruik ervan als profylaxe te onderschatten en mensen ervan te weerhouden dit geneesmiddel te gebruiken door bij de mensen twijfels te doen ontstaan over de veiligheid van Ivermectine”.

De vereniging riep op tot actie op grond van de secties 302 (straf voor moord), 304 (II) (dood door schuld die geen moord is), 88 (daad niet bedoeld om de dood te veroorzaken), 120 (B) (deelneming aan criminele samenzwering) en 34 (handelingen door verscheidene personen ter bevordering van een gemeenschappelijke bedoeling) “en andere bepalingen van de Indian Penal Code en op grond van de Disaster Management Act, 2005”.

De IBA schreef in haar eerste wettelijke kennisgeving dat het geneesmiddel “enkele kritiek zieke COVID-19 patiënten heeft teruggebracht van de rand van de dood” door te verwijzen naar drie casestudies van “miraculeus herstel van kritiek zieke COVID-19 patiënten” uit de V.S.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: