Medische professionals verbreken het stilzwijgen over COVID-19 ‘vaccins’ en de wijdverspreide schade die ze aanrichten – Frontnieuws

medische-professionals-verbreken-het-stilzwijgen-over-covid-19-‘vaccins’-en-de-wijdverspreide-schade-die-ze-aanrichten-–-frontnieuws

15-06-21 08:10:00, Veel regeringen hebben hun burgers verteld dat ze niet “terug naar normaal kunnen gaan” totdat ze twee keer zijn geïnjecteerd met kunstmatige spike-eiwit software, terwijl het principe van geïnformeerde toestemming verloren is gegaan. De termen “antivax” en “vaccin aarzeling” zijn bedacht om mensen te vernederen en te verdelen, terwijl ze het principe van geïnformeerde toestemming overboord zetten. Mensen hebben meer informatie nodig, geen dwang, bericht naturalnews.com.

De mensen hebben behoefte aan een eerlijke interpretatie van deze vaccinstudies en hun diagnostische criteria, niet aan meer dwang. De wereld heeft meer transparantie nodig over dit experimentele protocol en meer respect voor de menselijke waardigheid en het recht om zelf te beslissen. Mensen hebben GEEN behoefte aan meer terreur, corruptie, isolatie, discriminatie, deugdzaamheidssignalen, censuur, propaganda, onderdrukking van natuurlijke oplossingen van het immuunsysteem, misbruik, sociale uitsluiting, valse reclame, bedrog, fraude, segregatie en bedreigingen. Het belangrijkste is dat niemand het gevoel zou moeten hebben dat hij zichzelf fysiek moet misbruiken om een ander mens een plezier te doen, of om grondrechten terug te krijgen.

Medscape heeft een lijst samengesteld van onderzoeken van artsen en andere medische beroepsbeoefenaren die zich uitspreken over wat zij zien.

Medische professionals melden ernstige gezondheidsproblemen na de COVID-19 injecties

Dr. Brian Lenzkes zegt dat de meeste van zijn patiënten geen ernstige bijwerkingen hebben gehad, maar bij verschillende van zijn patiënten hij heeft neurologische veranderingen gezien. In één geval leed een oudere man aan ernstige ataxie, slechts twee weken na de Pfizer-prik. Slechts drie uur na het innemen van de injectie kreeg een 28-jarige een acute aanval die overging in ernstige tachycardie. Dr. Lenzkes verloor ook een voormalige patiënt, die “extreem gezond was met normale labuitslagen”, maar slechts acht dagen na de tweede injectie overleed.

Dr. Cassandra Balomiri, een voorheen gezonde 29-jarige arts in opleiding, heeft al 15 weken na de vaccinatie last van ernstige bijwerkingen. Ze zegt dat deze bijwerkingen massaal worden genegeerd. “Voor het eerst in mijn leven heb ik het gevoel dat mensen gewoon worden genegeerd!”, zegt ze. Het maakt niet uit hoeveel bijwerkingen zij en haar collega’s melden, “er komt niets officieel naar buiten”. De informatie wordt begraven, en patiënten voelen zich alleen, opgescheept met de problemen.

Dr. Candice Black rapporteert “spiertrekkingen in het onderbeen” na de vaccinatie,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: