Nog meer pandemische corruptie: weigering om natuurlijke immuniteit te erkennen – Frontnieuws

nog-meer-pandemische-corruptie:-weigering-om-natuurlijke-immuniteit-te-erkennen-–-frontnieuws

17-06-21 08:27:00,

De nieuwste kronkel in de pandemie-corruptie is de weigering van het grootste deel van het medische- en volksgezondheids-establishment om natuurlijke immuniteit, verkregen door COVID-infectie, te accepteren als gelijkwaardig aan of zelfs beter dan de kunstmatige immuniteit die door vaccins wordt verkregen, schrijft Dr. Joel S. Hirschhorn.

De reden is eenvoudig. Hoe meer de natuurlijke immuniteit wordt aanvaard, hoe meer reden er is om het krijgen van een van de experimentele COVID-vaccins af te wijzen. De helft van de Amerikaanse bevolking, van kinderen tot volwassenen, heeft waarschijnlijk natuurlijke immuniteit, ook al hebben de meesten nooit ernstige gevolgen ondervonden van een infectie.

Er dendert duidelijk een bulldozer over de feiten die door President Biden helemaal door het volledige federale en staatsgezondheidsstelsel wordt gestuurd om Amerikanen te dwingen zich te laten vaccineren.

Hun pogingen zouden kunnen mislukken als de meeste mensen met natuurlijke immuniteit rationeel zouden handelen en zouden besluiten om geen van de toenemende risico’s van de experimentele vaccins te nemen.

Er kan geen big money worden verdiend aan al diegenen met natuurlijke immuniteit. Om die goudmijn voor farmaceutische bedrijven volledig te verwezenlijken moet natuurlijke immuniteit worden genegeerd, afgewezen of anderszins ontkend en in diskrediet worden gebracht. Nog meer slechte wetenschap.

Zie de weigering om de natuurlijke immuniteit te respecteren als iets dat verwant is aan wat de regering heeft gedaan om het wijdverspreide gebruik van goedkope generieke geneesmiddelen tegen te houden voor een vroegtijdige COVID-behandeling van thuis-/ziekenhuispatiënten die infecties geneest en voorkomt. Deze vroegtijdige actie was de sleutel tot het succes van de “wacht-voor-het-vaccin”-pandemiestrategie.

Om de volle omvang van deze laatste corruptie te begrijpen, volgen hier recente ontwikkelingen en onthullingen.

Op 19 mei heeft de FDA richtsnoeren uitgegeven waarin duidelijk staat: “Als u niet bent gevaccineerd: wees u ervan bewust dat een positief resultaat van een antilichaamtest niet betekent dat u een bepaalde mate van immuniteit of bescherming tegen SARS-CoV-2-infectie hebt”.

Antilichamen in bloed zijn een elementaire manier om immuniteit vast te stellen. De FDA wil dus duidelijk niet dat mensen die natuurlijke immuniteit hebben, de resultaten van antilichaamtests gebruiken als vervanging voor de certificatie van vaccins. Als dit zou worden toegestaan, dan zouden miljoenen Amerikanen die terecht vrezen voor de vele negatieve gezondheidseffecten van vaccins een manier hebben om met antilichaam-testresultaten te bewijzen dat ze geen vaccinatie nodig hebben omdat ze al een natuurlijke immuniteit hebben.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: