Genegeerd door de MSM: Canadese professor spreekt wereldwijd over de gevaren van COVID-19 vaccins – Frontnieuws

genegeerd-door-de-msm:-canadese-professor-spreekt-wereldwijd-over-de-gevaren-van-covid-19-vaccins-–-frontnieuws

18-06-21 05:37:00, .@mufidpwt / Unsplash Donderdag heeft het Canadese parlementslid Derek Sloan een persconferentie gehouden om de aandacht te vestigen op de censuur waarmee artsen en wetenschappers te maken hebben en de risico’s die verbonden zijn aan vaccins.

Onder de sprekers op de persconferentie was professor virus-immunologie Byram Bridle van de Universiteit van Guelph. Volgens hem blijkt uit de wetenschappelijke literatuur en de verslagen van Pfizer aan de regelgevende instanties in Japan en andere landen dat er een mogelijk verband is tussen hartinfecties en de Corona-vaccins.

“Ik weet meer dan genoeg over vaccins. Wanneer je een conventioneel vaccin in de schouder injecteert – en dat is waar we de Corona-vaccins krijgen – blijft het vaccin in de schouder. Vervolgens geven cellen van het immuunsysteem het spike-eiwit af aan de dichtstbijzijnde lymfeklier om het immuunsysteem te activeren”, legt professor Bridle uit.

“En wat we hebben ontdekt is dat de veronderstelling dat het vaccin achterblijft in de schouder niet opgaat voor deze nieuwe vaccintechnologie. Deze mRNA-vaccins verspreiden zich over het hele lichaam. Slechts 25 procent van de dosis blijft in de schouder”, zegt hij.

Bridle verwijsts ook naar polyethyleenglycol (PEG), een van de bestanddelen van het vaccin dat bij sommige mensen een anafylactische shock veroorzaakt.

“Polyethyleenglycol is ontworpen om [het vaccin] in het lichaam te helpen verspreiden. En wat doet polyethyleenglycol precies? Het helpt de lipide nanodeeltjes te ontsnappen aan de cellen van ons immuunsysteem die normaal gesproken het antigeen oppikken op de injectieplaats en het naar onze lymfeklier transporteren”, zegt hij.

Canadian Professor of Virology at a Press Briefing at our Parliament Hill. This was NOT shown on MSM

Source: https://t.co/FpEuLHtMnU at the 29:32 pic.twitter.com/rp0ORe2g3V

— 🍁🇨🇦CanAditude🇨🇦🍁 (@CanAditude) June 17, 2021

Backup:

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mutant-baby’s na mRNA vaccinatie? Wetenschappelijk artikel onthult beangstigende vaccinatierisico’s

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: