Van 5G naar 5G+ en naar 6G met 100% dekking? Discriminatie? Help, ik ben bang!

van-5g-naar-5g+-en-naar-6g-met-100%-dekking?-discriminatie?-help,-ik-ben-bang!

19-06-21 03:15:00,

Alle protesten ten spijt, er wordt gewoon doorgewerkt aan 5G. 5G Advanced en 6G zijn al druk besproken. Maar…iedereen mag toch wonen in Nederland? Want waar moet de elektrogevoelige dan wonen? In mijn geval elektrogevoelig gemaakt door 2G antennes voor de mobiele telecommunicatie op 150 meter afstand van de nieuwe woning wat we niet wisten! Waar moeten we nú in Godsnaam heen? Vele malen verhuisd en sinds 2018 weer een antennemast op 1,5 kilometer afstand. Ik kan niet meer. Zelfmoord dan maar plegen? Is dat de bedoeling?

Overheden hebben zich namelijk goed ingedekt https://stralingsleed.nl/blog/uitslag-van-het-cofam-ii-onderzoek-of-zwitsers-onderzoek/ en tegenstanders van alle draadloze toepassingen in ons land,  hebben wettelijk gezien geen poot om op te staan. Wettelijk gezien kunnen de elektromagnetische velden alleen het thermisch effect doen oplopen. Dat mag dan ook niet. Daar zijn regels voor, wettelijk gezien. Het biologisch effect, wat mens, flora en fauna betreft? Dat bestaat volgens de wet niet! Af en toe spreken oud medewerkers telecom, hun zorgen uit: https://stralingsleed.nl/blog/een-bewijs-dat-ceo-s-van-telecombedrijven-weten-dat-draadloos-gebruik-gezondheidsschade-geeft/Maar voor de wettelijke regelgeving zit niet goed in elkaar om er werkelijk wat mee te doen.

Dus…
Is het de bedoeling dat 6G eraan komt en dat deze vorm van draadloze communicatie nóg sneller wordt dan 5G. Er wordt hard aan gewerkt zoals hieraan zoals aan de TU/e (de Technische Universiteit Eindhoven).

TU/e
Op de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een nog sneller netwerk voor de signalen van 5G en, mogelijk in de toekomst ook, 6G. Het gaat om meer, maar kleinere antennes die het signaal gebundeld moeten verplaatsen over langere afstanden. De TU/e werkt bij de ontwikkeling samen met netwerkleverancier Ericsson en chipfabrikant NXP. Het project is mogelijk vanwege een Europese subsidie van 4 miljoen euro.

Bart Smolders, hoogleraar telecommunicatie aan de TU Eindhoven, denkt dat de nieuwe techniek niet schadelijk zal zijn voor onze gezondheid. “Er zijn natuurlijk veel zorgen over, maar de antennes worden slimmer waardoor ze heel gericht informatie kunnen versturen. Dus ik denk dat we ons minder zorgen hoeven maken, als we ons sowieso al zorgen moeten maken.”

Meneer Smolders: misschien eerst goed uw verstand gebruiken?  Niet alleen van het feit uitgaan dat ú nergens last van hebt (want dat kan nog)! Breed denken en vooruit!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: