Zwitserland verwerpt in referendum klimaatagenda, vooral dankzij jongeren – Xandernieuws

zwitserland-verwerpt-in-referendum-klimaatagenda,-vooral-dankzij-jongeren-–-xandernieuws

21-06-21 04:49:00,

Over de hele wereld wordt het aanzien van complete landschappen verpest door de gonzende stalen totempalen van de klimaatindustrie. (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————–

Texas: weer haperende stroomvoorziening dankzij omschakeling op ‘duurzame’ energie – Breken we onze welvaart af voor een afkoeling van 0,0003 graden, met NUL effect op het klimaat?

—————————————————————————————————————————————–

Een voor vriend en vijand onverwachte ontwikkeling: de Zwitserse bevolking heeft in een referendum de CO2-klimaatverandering agenda verworpen. Grootste verrassing is dat het vooral de jongere generatie is (18-34 jaar oud) die NEE zegt tegen deze ook in Nederland dwingend opgelegde communistische agenda. De belangrijkste reden is dat de Zwitserse jongeren klaarblijkelijk wel hun hersenen zijn blijven gebruiken en naar de feiten kijken, niet willen dat alle macht in handen komt van een kleine clubje globalisten, en inzien dat deze valse klimaatdoelstellingen voorgoed een einde zullen maken aan hun vrijheid en een fors deel van hun welvaart.

De drie onderdelen van de klimaatbeschermingswet – CO2, pesticiden, drinkwater -, die waren bedoeld om te voldoen aan het wetenschappelijk zeer omstreden klimaatakkoord van Parijs, werden allemaal verworpen. 60% tot 70% van de jonge generatie stemde tegen extra heffingen op benzine en vliegreizen. Tegenstanders wezen er tijdens de campagne op dat Zwitserland slechts verantwoordelijk is voor 0,1% van de wereldwijde emissie van CO2, dat de regering in 2030 wil hebben teruggedrongen naar het niveau van 1990.

61% stemde tegen een wet waarmee kunstmatige pesticiden illegaal zouden worden gemaakt. Eenzelfde percentage verwees het voornemen om enkel nog subsidies aan boeren te geven die geen chemische middelen meer gebruiken, naar de prullenbak.

Jongeren schrikken terug voor grote offers die worden geëist

Volgens de Zwitserse journalist Mathieu von Rohr geeft de uitslag (51% tegen, 49% voor) goed weer wat het grote probleem is met de internationale ‘groene’ of ‘duurzame’ agenda: het is weliswaar hip om ‘voor het klimaat’ te zijn (wat dat dan ook moge betekenen), maar iets heel anders om daar persoonlijk grote offers voor te moeten brengen (zeker als je ziet dat de elite die deze offers van jou afdwingt, zichzelf uitzondert van zijn eigen dictatoriale regels – precies zoals in de Sovjet Unie gebeurde).

Nul emissies hebben geen enkele zin; Historisch laag niveau CO2 in atmosfeer

Wetenschappelijk en klimatologisch is in tal van onafhankelijke onderzoek allang bewezen dat menselijke CO2 uitstoot niet verantwoordelijk is voor de zogenaamde,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: