De coronacoup (1)

de-coronacoup-(1)

22-06-21 09:47:00,

De coronacoup (1)

22 juni 2021

Meld u gratis aan voor onze WhatsApp-berichtendienst om op de hoogte te blijven van nieuwe acties en artikelen van Cultuur onder Vuur. Aanmelden »

Het Plinio Corrêa de Oliveira-Instituut (IPCO) publiceerde op 26 april 2020 zijn manifest onder de titel De grootste maakbaarheidsoperatie en ideologische omkering van de geschiedenis versterkt door massahysterie en steun van het Vaticaan.

Het document stelde de onbezonnenheid aan de kaak van regeringen om drastische beheersingsmaatregelen te nemen op basis van overdreven schattingen van de dodelijkheid van het Chinese coronavirus en van onrealistische wiskundige modellen, met de daaruit voortvloeiende enorme sociale en economische kosten.

Voor het IPCO spinnen er vier belangrijke spelers garen bij de universele crisis die door de lockdowns is ontstaan: het communistische regime van China, de radicale milieubeweging, ultralinks en de voorvechters van een wereldregering.

Tijd om een geactualiseerde balans op te maken

Een jaar na de publicatie van bovengenoemde aanklacht leek het ons gepast een geactualiseerde balans op te maken van dit universele plan van totalitair-ecologische ondermijning en ontkerstening van het Westen, dat proporties heeft aangenomen die nooit eerder in de geschiedenis zijn vertoond.

Gebaseerd op een reële virale epidemie die helaas vele levens heeft geëist, werd een grote verandering in alle aspecten van het menselijk bestaan als onvermijdelijk voorgesteld. De gebeurtenissen van het afgelopen jaar hebben niet alleen bevestigd wat bij die gelegenheid werd gezegd, maar de onevenredigheid nog duidelijker gemaakt tussen de reactie op de epidemie en het schadelijke karakter van het zogenaamde ‘nieuwe normaal’ dat daaruit voortkomt.

Banner coronacoup

1. De overdrijving van het sterftecijfer en de risico’s

In maart 2020 werd het sterftecijfer van COVID-19 door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) geraamd op 3,4% en door het Imperial College London op 0,9%, wat zou resulteren in een aantal slachtoffers dat vergelijkbaar is met of zelfs hoger ligt dan de tragische ‘Spaanse griep’ van 1918. Het IPCO was daarentegen van mening dat dit percentage in de buurt zou liggen van het percentage dat door het Instituut voor Virologie van de Universiteit van Bonn is vastgesteld in het kader van onderzoek dat in de eerste Duitse cluster, het stadje Gangelt, is uitgevoerd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: