De Delta zomergolf

de-delta-zomergolf

22-06-21 11: 00: 00, Zomergolf aangedreven door de ‘Indiase variant’ (delta) in het VK, Rusland en Portugal (OWD)

Gepubliceerd: Juni 22, 2021
Delen op: Twitter / Facebook

Over de ‘Indiase variant’ zomergolf en de mysteries van de seizoensgebondenheid van het respiratoire virus.

Sinds april/mei 2020, toen coronavirusinfecties tijdelijk verdwenen, zelfs in landen met bijna geen “interventies” (zoals Zweden), is het vrij duidelijk dat de transmissie van het nieuwe coronavirus voornamelijk wordt bepaald door seizoensinvloeden, vergelijkbaar met influenzavirussen en andere humane coronavirussen (zie onderstaande grafieken).

Deze beoordeling is later bevestigd door de verbluffende synchroniciteit van de coronavirusinfectiecijfers in naburige Amerikaanse en Europese staten met een totaal verschillend “covid-beleid” (bv. betreffende gezichtsmaskers, sluitingen van scholen en van bedrijven). Bijgevolg hebben de meeste gezondheidsautoriteiten het effect van hun coronavirusbeleid drastisch overschat (zie onderstaande grafieken).

” Lees verder

%d bloggers liken dit: