Waar blijft wettelijke basis Coronamaatregelen? – EnerzijdsAnderzijds

waar-blijft-wettelijke-basis-coronamaatregelen?-–-enerzijdsanderzijds

22-06-21 09:34:00,

Nederland steunt en kreunt al meer dan een jaar onder maatregelen die de verspreiding van het Covid-19 virus moeten afremmen. Talrijke onderzoeken hebben vrijwel alle maatregelen al naar het rijk der fabelen verwezen als het gaat om hun effectiviteit.
En dan ontbreekt ook nog eens de wettelijke basis. Immers alle maatregelen zijn alleen legaal als er een wet ligt en die wet kan er alleen zijn als het virus dermate ernstig is dat het een ‘A-status’ krijgt. Maar met een CFR van 0,15% is dat ondenkbaar.

Alexander van Hattum, lid van de Eerste Kamer voor de PVV confronteerde minister De Jonge onlangs met het feit dat zo’n wet wel naar de Tweede Kamer is gestuurd, maar nooit is behandeld, laat staan aangenomen. De antwoorden van de verbouwereerde minister hoort u, waarschijnlijk met ontsteltenis, in bovenstaande video.

Nu vervolgt het jongste Tweede Kamerlid Guido van Meijeren (33) voor Forum voor Democratie de vraagstelling aan De Jonge. Want zonder deze wet zijn alle maatregelen onrechtmatig en direct van de baan. Bovendien, zo Van Meijeren, zou De Jonge zich dan schuldig maken aan een ambtsmisdrijf en kan daarvoor vervolgd worden. Van Meijeren studeerde staatsrecht in Nijmegen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: