Is UW dokter een COVID-kwakzalver? – Frontnieuws

is-uw-dokter-een-covid-kwakzalver?-–-frontnieuws

23-06-21 11:58:00, Kwakzalver Kwakzalverij wordt gedefinieerd als “oneerlijke praktijken en beweringen over speciale kennis en vaardigheden te beschikken op een bepaald gebied, meestal de geneeskunde”. Wat we deze dagen zien is kwakzalverij op grote schaal met de zogenaamde “COVID-19 Pandemie. Is UW dokter een “COVID-kwakzalver?, vraagt halturnerradioshow.com.

Toen China de wereld waarschuwde voor een nieuw coronavirus dat mensen vreselijk ziek maakte in Wuhan, China, duidde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het virus aan als SARS-CoV-2 wat staat voor Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS) CoV (Coronavirus) -2 en de ziekte die het veroorzaakte als “COVID-19” wat staat voor Co (corona) Vi (virus) D (disease) uit het jaar 20-19. Er zij aan herinnerd dat de gezondheidsinstanties jaren geleden (2002) reeds met een soortgelijke uitbraak te maken hadden gehad die zij SARS-CoV hadden genoemd, zodat deze laatste incarnatie van het coronavirus de naam SARS-Cov-2 kreeg.

De eerste symptomen van de ziekte waren koorts, hoesten, verstopping van de longen tot ernstige ademhalingsmoeilijkheden aan toe. Soms kreeg de geïnfecteerde persoon zoveel vocht in de longen dat hij geen lucht meer kon krijgen. In een poging levens te redden, legden artsen deze mensen op mechanische beademingsapparatuur om voor hen te ademen. Velen stierven toch.

Toch zijn er andere ziekten … gewone ziekten … die tot soortgelijke symptomen leiden. Influenza “A” en “B” zijn zulke ziektes. Virale of bacteriële longontsteking zijn andere. Ze veroorzaken allemaal dezelfde symptomen bij de geïnfecteerde.

Maar met “COVID” in het nieuws, leken dokters snel te bezwijken onder iets dat in de medische spoedeisende hulp bekend staat als “tunnelvisie”. Wanneer een persoon ziek het ziekenhuis binnenkwam, met deze symptomen, zagen de dokters een bepaald deel van het totaalbeeld, en gingen van dat deel uit, in plaats van naar het totaalbeeld te kijken. Iedereen die in een ziekenhuis of dokterspraktijk kwam met koorts, hoesten, ademhalingsmoeilijkheden, werd automatisch gezien als iemand met “COVID”.

Het bleek dat dat niet het geval was – absoluut niet.

Noord-Italië werd bijzonder hard getroffen. Duizenden bejaarde Italianen werden ziek, meldden zich in ziekenhuizen met de bovenstaande symptomen, en werden summier behandeld als “COVID”-patiënten. Velen van hen stierven.

Deze sterfgevallen versterkten de tunnelvisie alleen maar tot het punt waar, op medisch gebied, een ander probleem de kop opstak: Group Think.

In plaats van dat doktoren de nodige zorgvuldigheid in acht namen bij iedereen die binnenkwam,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: