The Great Reset: De laatste grote leugen – DissidentNL

the-great-reset:-de-laatste-grote-leugen-–-dissidentnl

23-06-21 07:18:00,

Een belangrijk precedent

Toen Stalin in 1932 besloot miljoenen Oekraïners uit te roeien in de Holodomor genocide, plande hij hongersnood als een sociaal instrument om landbouwgrond te nationaliseren en de winsten vervolgens aan de industrie te geven, schrijft Aartsbisschop Vigano:

Stalin schreef: “Om de koelakken als klasse uit te schakelen is het beleid van beperking en uitschakeling van geïsoleerde groepen koelakken niet voldoende; […] het is noodzakelijk het verzet van deze klasse door een open strijd te breken en haar de economische bronnen van haar bestaan en ontwikkeling te ontnemen” (Josef Stalin, Questioni di leninismo, Rome, 1945). Stalin confisqueerde toen tarwe, bieten, aardappelen, groenten en allerlei voedingsmiddelen; hij verbood alle vormen van handel – klinkt dat bekend? – en legde beslag op de financiële middelen van de Oekraïners. Kinderen die het platteland ontvluchtten werden gearresteerd en gedeporteerd naar collectieve boerderijen en weeshuizen, waar zij stierven aan ondervoeding. Het Centraal Comité verbood transport – een soort lockdown avant la lettre – en beschuldigde degenen die de massamoord op de Oekraïners aan de kaak stelden ervan vijanden van het volk te zijn. Holodomor-ontkenners – die de term in de eigenlijke betekenis gebruiken – beweren dat de genocide in Sovjet-Oekraïne in 1932-33 nooit heeft plaatsgevonden of dat deze zonder voorbedachte rade plaatsvond. De censuur van het regime hielp een tragedie te verbergen die veel landen nu erkennen als een misdaad tegen de menselijkheid en die, geanalyseerd in termen van methode en doel, ook een voorbeeld was van de Grote Reset.

Als een Oekraïner zich had afgevraagd hoe het mogelijk was dat de Russische regering, geconfronteerd met een hongersnood, de bevolking niet hielp door voedsel te sturen, maar in plaats daarvan alle commerciële activiteiten en bewegingen verbood, waardoor de situatie nog erger werd, zou hij dezelfde fout hebben gemaakt als velen vandaag die, geconfronteerd met een vermeende pandemie, zich afvragen waarom regeringen de volksgezondheid preventief ondermijnden en nationale pandemieplannen afzwakten, effectieve behandelingen verboden en schadelijke, zelfs dodelijke, toedienden, en burgers nu dwingen – met gebruikmaking van de chantage van voortdurende lockdowns, huisarrest bevelen, en ongrondwettelijke gezondheidspaspoorten – zich te onderwerpen aan vaccins die niet alleen geen immuniteit garanderen, maar ook ernstige bijwerkingen op korte en lange termijn veroorzaken, terwijl ze bijdragen tot de verspreiding van meer resistente vormen van het virus.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: